Anastasija Gudelj

Izgleda prirodno, ali... Anastasija priznala koje je estetske korekcije radila

Autor:

29.01.2024 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Anastasije Gudelj iz mladosti na meti komentara, razlog je ovo



Poput mnogih dama, ćerka Cece Ražnatović izuzetno vodi računa o svom izgledu.

Osim zdrave ishrane i redovnih treninga, ona maljivo brine o nezi lica i tela, međutim, stara fotografija Anastasije Gudelj nedavno je na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Stara fotografija Anastasije Gudelj otkriva kako je mlada pevačica izgledala pre operacije nosa, koju je uradila pre nekoliko godina uz saglasnost i podršku porodice.

Pročitajte Džaba frizura i besprekoran ten - Ruke Anastasije Gudelj svi gledaju, komentari ne prestaju

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60.

Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma, i veći nos, i manja usta… Sve na toj slici izgleda strašno.

Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi… i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hvala_plasticaru

 

- Nisam bila zadovoljna svojim nosom i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost i to sam korigovala.

Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - priznala je Anastasija svojevremeno. 

 

 

Fotografija Anastasije Gudelj izazvala je podeljena mišljenja javnosti. Dok jedni smatraju da je previše mlada za estetske korekcije, drugi tvrde da nije preterala i da posle zahvata izgleda bolje nego ikad. 

Pročitajte Skupa haljina i još skuplje cipele - Anastasija Gudelj u nikad viđenom izdanju, baš ima ukusa

Njene objave na društvenim mrežama broje na hiljade lajkova i komentara, a Cecina ćerka je uzor mnogim mladim damama koje pomno prate svaki njen korak.

Komentari. (0)

Loading