Saša Kovačević

Ipak je išao pod nož: Saša Kovačević imao istu operaciju tri puta

Autor:

28.08.2023 11:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Saše Kovačevića često je na meti komentara, svi se pitaju da li je imao estetske korekcije...Otkako se pojavio na estradnom nebu Saša Kovačević važi za miljenika ženskog pola.

Atraktivan izgled, osim majci prirodi, duguje i napornim treninzima kao i zdravoj ishrani, ali poslednjih nekoliko meseci mnogi se pitaju - da li je Saša Kovačević imao neke estetske korekcije?

Boško Karanović

 

Budući da je izgled Saše Kovačevića privukao dosta pažnje, na ovu temu govorio je i pevač, a kako tvrdi, njegov nos je drugačiji u odnosu na početak karijere zbog tri operacije.

- Treći put sam operisao sinuse, jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad.

Pročitajte Nakon mesec dana borbe Saša Kovačević vidno mršaviji - Izgled Saše Kovačevića se komentariše

To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog - izjavio je pevač tada, prenosi Blic.

Instagram

 

Kovačević je dodao da nije protivnik estetske hirurgije, ali da se do sada nije podvrgao takvom zahvatu, te da nije isključeno da će jednog dana otići pod nož.

Komentari. (0)

Loading