Marijana Mateus

Marijana Mateus prošetala Londonom, svako se okrenuo da pogleda njen stomak (foto)

Autor:

12.12.2023 10:03

Foto:

Foto:

Izgled Marijane Mateus ne prestaje da se komentariše, da li je ovo moguće?



Marijana Mateus pre dva i po meseca proslavila je 52. rođendan, a kako godine nikada nije krila, mnogi ostanu šokirani činjenicom da je poznata kreatorka zakoračila u šestu deceniju života.

Za nju kao da je vreme stalo kada je imala 30, a tome u prilog govori i besprekoran izgled Marijane Mateus koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Instagram

 

Nije tajna da jedna od najlepših Srpkinja veoma vodi računa o fizičkom izgledu te je trening sastavni deo njenog dana, a kad uz to doda izbalansiranu ishranu, nikada nije imala višak kilograma.

Kad god joj obaveze dozvole, kreatorka izdvoji barem sat vremena za šetnju koja je opušta i veoma prija za ceo organizam, a to je uradila i ovog jutra kada je ukrala poglede stanovnika Londona.

Izgled Marijane Mateus u 52. godini je potpuno nestvaran, kakav stomak

Bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa pojavila se na ulicama engleske prestonice golog stomaka. Da, dobro ste pročitali. 

Kratki tigrasti top ukombinovala je uz braon helanke, ravne čizme iste nijanse i zimsku jaknu koja je mekana i veoma topla, te joj nije bilo hladno u ranim jutarnjim satima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Pročitajte Nisu potrebni milioni za savršen stajling - Marijana Mateus kada hoće da oduševi, obuče ovo (foto)

Širok osmeh krasio je njeno lice, a svi su ostali na trenutak šokirani kada su još jednom videli zategnutu figuru i potpuno ravan stomak koji dizajnerka ima nakon tri trudnoće i porođaja.

Besprekoran izgled Marijane Mateus samo je dokaz da se uz volju i trud sve može postići, te da ravan stomak nije nikakav nedosanjani san ženama u njenim godinama.

Komentari. (0)

Loading