Marijana Mateus

Dvaput ćete pogledati fotografije: Marijana Mateus dovela izgled do savršenstva, ovo je njena tajna

Autor:

01.08.2023 20:35

Foto:

Foto:

Izgled Marijane Mateus u 6. deceniji ostavlja bez daha, ovo je njena tajna



Iako će u septembru napuniti 52. godine Marijana Mateus svojim savršenim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi, pa mnoge zanima u čemu je njena tajna. 

Instagram

 

Modna kreatorka godinama ne odstupa od navika koje joj pomažu u održavanju linije na kojoj bi joj i mnogo mlađe devojke pozavidele.

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam.

Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda.

Pročitajte Savršeno modno izdanje - Duge noge i zanosni osmeh

Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Doručak joj je, kako sama ističe, najvažniji obrok u toku dana i koliko god da je u žurbi nikada ga ne preskače. 

- Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom.

Pročitajte Doručak supermodela - Uz recept Nine Seničar imaćete liniju iz snova (video)

Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu.

Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru.

Instagram

 

Za savršen izgled Marijane Mateus zaslužna je i redovna fizička atkivnost koja joj ujedno pomaže i da se reši stresa. 

-Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju.

Pročitajte Marijana Mateus oduševila, u njegovom zagrljaju sve brige nestaju - Volim te (foto)

Meni je vežbanje najbolje "bekstvo" jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus. Počnite danas i postanite osoba o kojoj se uvek sanjali i uživajte u prosecu - zaključila je Marijana, a prenosi Stil. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Postar

11.08.2023 19:22

Estetska hirurgija.Lako je njoj kad ima novac da ga ja imam poslao bi zenu na nano kliniku da se skocka svi bi se okretali za njom.