Marijana Mateus

52 godine i telo kao struna: Zbog ove ishrane Marijana Mateus izgleda savršeno

Autor:

31.03.2024 12:54

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ishrana Marijane Mateus zadužena je za njenu savršenu figuru, evo u čemu je tajnaKakva je to ishrana Marijane Mateus i način života kojim ona uspeva da izgleda savršeno i u šestoj deceniji života?

Modna kreatorka nije jedna od onih žena koje tvrde da je isključivo genetika zadužena za besprekornu figuru, već tu ima mnogo truda i odricanja kako bi bila fit i zadovoljna sobom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se da kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika, ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda.

Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Ishrana Marijane Mateus bazirana je na ovim namirnicama

A kakva je ishrana Marijane Mateus? Na njenom meniju obavezni su doručak, užina i ručak, dok se trudi da izostavi večeru.

- Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu, pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom.

Instagram

 

- Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku ili bananu - napominje kreatorka.

Pročitajte 

- Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru - kaže Marijana, koja pored mnogobrojnih obaveza uvek nađe vremena da se posveti sebi.

- Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili na plivanje, najvažnije je da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju - savetuje kreatorka.

Komentari. (0)

Loading