Marijana Mateus

Nisu potrebni milioni za savršen stajling: Marijana Mateus kada hoće da oduševi, obuče ovo (foto)

Autor:

02.11.2023 18:53

Foto:

Foto:

Haljina Marijane Mateus oduševljava, a tako je jednostavna...



Za Marijanu Mateus vreme je stalo. Modna dizajnerka oduševljava mladalačkim izgledom ali i stilom koji je oduvek bio besprekoran.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje fotografije iz privatnog života, a poslednja u nizu oduševila je dame koje je prate.

Naime, na njoj diznajerka pozira sa prijateljicom a haljina Marijane Mateus sa pomenute slike je tema o kojoj se neprestano piše i priča.

Instagram

 

Crna kratka haljina uvek je pun pogodak, a to zna i bivša žena Miodraga Kostića.

Duboki šlic u prvi plan istakao je njene vitke i duge noge za koje ona inače voli da kaže da su joj glavni adut, pa je tako često možemo i videti u kratkim haljinama.

Haljina Marijane Mateus toliko je jednostavna a upečatljiva

Ovaj kroj haljine koji ističe sve njene atribute joj fenomenalno stoji, a uz ovu haljinu su se savršeno uklopile i crne sandale sa satenskim kaiševima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Haljina Marijane Mateus izazvala je oduševljenje njenih pratilaca, posebno žena koje su dale pregršt komplimenata ovom jednostavnom a efektnom stajlingu.

Pročitajte Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Stanovi Marijane Mateus izgledaju nestvarno, slobodno zavirite (foto)

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da ovakvu haljinu ima skoro svaka dama u svom garderoberu, te da kada god hoćete da iznenadite i oduševite, poslušajte modnu dizajnerku - crna kratka haljina je uvek pun pogodak.

Komentari. (0)

Loading