Maja Nikolić

Majin trening hit na društvenim mrežama, nema skakanja i iscrpljujućeg vežbanja, rezultati fenomenalni (video)

Autor:

17.01.2023 10:00

Foto:

Foto:

Ukoliko ovih dana razmišljate da krenete sa vežbanjem, trening Maje Nikolić je više nego idealan za toNovogodišnji praznici veoma često kod mnogih žena ostavljaju za sobom i višak kilograma. Slavlja, bogate trpeze, koja čaša alkohola i brojka na vagi sve je veća. Ipak, ne očajavajte, staru kilažu veoma lako i brzo vratićete u normalu samo ako se već danas vratite na trening. Ukoliko tek želite da počenete da vežbate, trening Maje Nikolić jedna je od sjajnih opcija. 

Pročitajte Voditeljka Marina Matijević ovim načinom ishrane postigla je vrhunske rezultate, krvna slika koju bi svako poželeo

Instagram

 

Nije u pitanju ni aerobik, ni sve popularniji kardio boks, već jedna vrsta pilatesa i to na spravama. Ono što je zanimljivo jeste da se tokom ovakvog treninga aktiviraju svi mišići tela, čak i oni unutrašnji, pa se veoma brzo vidi efekat. Suština je u pravilnom izvođenju svake vežbe, ponavljaju i što sporijem tempu. 

Maja je prošlog leta podelila sa fanovima deo svog treninga koji praktikuje u jutarnjim satima. 

Pročitajte Ovu vežbu mnogi ne bi mogli ni da probaju, ali Sanja je sa 48 godina izvodi kao od šale (video)

I šest meseci kasnije situacija je nepromenjena. Maja redovno vežba, njeno telo je i posle tri porođaja zategnuto kao struna, pa komplimenti ne prestaju da se nižu. 

Pogledajte i sami: 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading