Aleksandra Radović

Ovo je prva haljina sa potpisom Aleksandre Radović, bićete kraljica svake zabave (foto)

Autor:

10.04.2024 21:15

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Objava Aleksandre Radović oduševila pripadnice lepšeg pola, ovo je razlog



Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, Aleksandra Radović slovi za jednu od najbolje obučenih pevačica.

Dugi niz godina njena pojava oduševljava, bilo da se radi o visokoj modi ili casual izdanjima, te je često inspiracija brojnim damama.

Ni ovoga puta pevačica nije bila ništa manje dorasla tituli žene od stila, a najnovija objava Aleksandre Radović ne prestaje da se komentariše. 

Andreja Damnjanović

 

Atraktivna brineta je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u dugoj, elegantnoj haljini ispod koje je kratko poručila ”Dress by me”.

Pročitajte Od oca je nasledila harizmu, a od majke iskonsku lepotu - Ovo su roditelji Aleksandre Radović

Objava Aleksandre Radović pokrenula je mnoštvo pitanja, a pevačica je potom objasnila da vredno radi na pripremanju nove kolekcije koja će nositi njeno ime. 

- Kako vam se dopada moja prva haljina iz kolekcije koju spremam - pitala je pevačica svoje pratioce.

Pomenuta kreacija ima tamnosivu osnovu sa šljokicama, a zbog skupocenog materijala možemo je svrstati među haljine za svečane prilike

Pročitajte Mala, ali efektna promena - Nova frizura Aleksandre Radović je stvorena za kopiranje, ali ovo morate znati (foto)

Prva haljina koju je pevačica dizajnirala prati liniju tela, a dubok dekolte i šlep koji se vuče po zemlji čine je posebnom i božanstvenom. 

Nova objava Aleksandre Radović naišla je na prelepe komentare, a brojni fanovi poželeli su joj sreću na novom projektu u koji je, po svemu sudeći, uložila puno ljubavi. 

Komentari. (0)

Loading