Dženifer Lopez

Postupak Dženifer Lopez osudio ceo svet, da li joj ovakvo ponašanje priliči?

Autor:

27.03.2024 19:08

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Postupak Dženifer Lopez mnoge je razočarao, snimak govori više od reči



Dugi niz godina Dženifer Lopez nosi laskavu titulu najbolje i najlepše glumice, a svaki njen korak pomno se prati. 

Iako se oduvek trudila da njenu karijeru ne prate skandali i da se na javnom mestu ponaša odmereno i pristojno, najnoviji postupak Dženifer Lopez naišao je na osudu fanova. 

Emma McIntyre/Getty Images

 

Latino diva je, naime, usnimljena kako žvaće žvaku. To ne bi bio problem da u jednom trenutku nije dala asistentkinji znak da priđe, a potom je, bez stida, žvaku iz svojih usta „bacila” na njen dlan. 

Pročitajte Posle devet godina Dženifer Lopez podelila srećne vesti, svi joj čestitaju

Postupak Dženifer Lopez izazvao je mnoštvo negativnih komentara na društvenoj mreži Iks, na kojoj je pomenuti snimak i objavljen. 

- Tako grubo i ružno ponašanje. Nema razloga da se ovako ponašate prema svojim zaposlenima - napisao je jedan korisnik.

Pročitajte Nema veze sa botoksom, a briše godine sa lica - Trik Dženifer Lopez ćete obožavati (foto)

Nimalo prijatan postupak Dženifer Lopez razočarao je fanove koji su se složili da ovakvo ponašanje ne priliči svetskoj zvezdi. 

Naknadno je stiglo obaveštenje da je latino diva morala da se reši žvake jer je trebalo da počne snimanje filma „Drugi čin”, kao i da je ovo uobičajena praksa između glumaca i asistenata na setu.

Ipak, mnogi su se složili i da je atraktivna brineta mogla da izvadi maramicu i u nju baci žvakaću gumu umesto što je na ovakav način ponizila devojku koju je angažovala. 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Dženifer ima čudne zahteve. Ona je, naime, tokom jedne turneje od organizatora tražila da svlačionica bude u beloj boji, uključujući cveće, stolove, sveće i trosede. 

Pročitajte U očima mu se vidi bes - Sin Dženifer Lopez Bena Afleka nikako ne podnosi, fotografija sve otkriva

Osim toga, na stolu je moralo da bude voća, poput manga, papaje, grožđa, dinje i lubenice, ali i poslastica poput čokoladnih kolačića, pite sa jabukama, braunija i sladoleda od vanile.

Komentari. (0)

Loading