Aleksandra i Filip

Ništa nije kao što izgleda: Aleksandra Prijović progovorila o braku, ovo je njena istina

Autor:

29.12.2023 20:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića treba da bude primer svima šta je prava ljubav



Jesen 2023. godine u regionu obeležila je Aleksandra Prijović.

A kako i ne bi nakon 16 rasprodatih arena u zemljama bivše Jugoslavije. Nakon takvog uspeha ne prestaje da se komentariše odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića koji su pokazali da su odličan tandem, kako privatno tako i poslovno.

ATA Images

 

Iako mnogi tvrde da je njen uspeh došao preko noći, istina je potpuno drugačija. Kako je u jednom intervjuu nedavno istakla, ona svoj profesionalni put krči punih 14 godina, ali karijera joj krenula uzlaznom putanjom kada je upoznala supruga.

Poslednjih dana decembra, bračni par Živojinović proslavlja osmu godišnjicu ljubavi, a kada se za njihovu vezu saznalo na Prijin račun stizali su razni komentari, naravno, omalovažavajući.

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića protkan je najčistijim emocijama

Pevačica sve do skoro nije imala potrebu da ističe to da joj Brena i Boba nisu pomagali u karijeri, dodajući da joj je Filipova maćeha svakako davala savete, ali da nije imala drugu pomoć od nje.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Međutim, kako je njen uspeh bivao sve veći, a priče da je sve to postigla zahvaljujući Breni i Bobi sve češće, Aleksandra je odlučila da otkrije da joj je jedino njen suprug pomagao i da je ovo što je postigla njihov zajednički uspeh.

Pročitajte Aleksandra Prijović u suzama zbog sina, ovome se nije nadala (video)

– Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko treći nije postojao poslednjih osam godina.

On je svako jutro ustajao i svako veče legao i razmišljao šta je sledeće što treba da uradimo. Ja njega imam u slušalici kada smo na koncertu.

Ata Images

 

On mi kaže koja je sledeća pesma, kada će vatra. To su neke stvari. Kada završim neki koncert, on mi kaže: "Vidiš iz onog našeg podruma, gde je sve krenulo, a gde smo došli’” – otkrila je Aleksandra Prijović.

Komentari. (0)

Loading