Miodrag Radonjić

Kakve vesti za kraj godine, Miodrag Radonjić van sebe od sreće, čestitamo!

Autor:

23.12.2023 11:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Objava Miodraga Radonjića oduševila njegove pratioce, svi čestitaju



Kraj godine Miodrag Radonjić privodi u velikom stilu.

Popularni glumac postao je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, čime se odmah pohvalio na svom Instagram nalogu, a objava Miodraga Radonjića oduševila je mnoge.

Ata Images

 

„Znao sam da će mi ova tuba kad-tad zatrebati“, našalio se glumac ukazujući na diplomu sa Fakulteta dramskih umetnosti, pa dodao:

Hvala Beogradskom dramskom pozorištu da budem stalni član, i na poverenju“.

Pročitajte Ne pada iver daleko od klade - Ova umetnica je majka Miodraga Radonjića, imala je istog menadžera kao Brena (foto)

Nakon objave Miodraga Radonjića usledilo je mnogo čestitki i reči podrške.

Podsetimo, Radonjić je najveću popularnost stekao ulogom čuvenog Baće u filmu i seriji „Južni vetar“ koje su doživele neverovatan uspeh. Nakon ove uloge glumčeva karijera krenula je uzlaznom putanjom, ali i njegov privatan život privlačio je dosta pažnje.

Pročitajte Nakon dve godine ponovo u javnosti - Izgled supruge Miodraga Radonića izazvao brojne reakcije, nećete ostati ravnodušni (foto)

Naime, on je već nekoliko godina u srećnom braku sa psihološkinjom Milicom Mikić koja mu je rodila sina Savu. O lepoti Miodragove supruge dosta se pisalo, a mediji su je u više navrata poredili sa filmskom divom Monikom Beluči.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading