Veljko Ražnatović

Ceci će srce prepući od sreće i ponosa, Veljko se oglasio i sve otkrio

Autor:

29.04.2024 10:26

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Gest Veljka Ražnatovića posle Evropskog prvenstva oduševio, ovo ne može svako



Gest Veljka Ražnatovića posle završenog Evropskog prvenstva u boksu gde je zauzeo treće mesto i osvojio bronzanu medalju ne prestaje da se komentariše.

Osim medalje koja sija kao da je zlatna, proslavljeni sportista dobio je i novčanu nagradu u iznosu od pet hiljada dolara.

F.S./ATAImages

 

Cecin sin oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da novčanu nadoknadu neće zadržati za sebe, već dati u humanitarne svrhe.

- 5.000 ide nekom detetu kome treba više nego meni. Živela Srbija - napisao je Ražnatović.

Gest Veljka Ražnatovića – humanost na delu

Podsećanja radi, sinoć je u kategoriji do 86 kilograma srpski takmičar imao težak posao pošto mu je rival bio aktuelni svetski šampion.

Iskusniji bokser je odneo pobedu, nakon čega je Veljko ostao sa bronzom.

Gest Veljka Ražnatovića oduševio je, a on ne krije da na svojim ramenima nosi breme imena svoje poznate majke, zbog čega je bio na meti negativnih komentara.

Pročitajte Slava Gospodu Bogu! Anastasija nikad emotivnija, oglasila se posebnim povodom

- Ovo je meni medijski prostor jer sam ja sin Cece Ražnatović, inače, pitanje je da li bi bilo tog medijskog prostora dok ne uzmem neki pojas.

Mene je Bog pogledao, a gde su svi ostali momci koji krvare i rade sve isto što i ja? Smatram da je to malo nefer, ali svakom svoje - priznao je on nedavno za „Informer”.

Komentari. (0)

Loading