Sanja Marinković

Kraj godine rezervisan je za ljubav i slavlje, Sanji Marinković on je vratio osmeh na lice (foto)

Autor:

21.12.2023 19:26

Foto: Dobrica Mitrović

Foto: Dobrica Mitrović

Sin Sanje Marinković proslavio 16. rođendan, voditeljka ne krije koliko je ponosna



Sanja Marinković pre tri godine stavila je tačku na desetogodišnji brak sa producentom i montažerom Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima naslednika Strahinju.

 U voditeljkinom domu 19. decembar je najvažniji datum u godini jer tada sin Sanje Marinković proslavlja divan dan, ove godine 16. po redu.

Jelena Simonović

 

Strahinja ne voli javno eksponiranje tako da su retke prilike kada možemo da vidimo neku njegovu fotografiju na maminom Instagram nalogu.

Ipak, pre dva dana Sanja je napravila presedan i objavila njegovu sliku iz detinjstva, napisavši:

"Ponosna mama. Moja najveća ljubav danas slavi 16. rođendan. Rođen na Svetog Nikolu." 

Sin Sanje Marinković izrastao je u divnog mladića

Poznato televizijsko lice ne krije koliko je srećna u kakvog je divnog i vaspitanog mladića izrastao njen naslednik. Sin Sanje Marinković odličan je đak i omiljen u društvu, na šta je ona posebno ponosna.

Instagram

 

U nekoliko navrata je isticala da Strahinja nikada nije osetio razvod roditelja jer su ona i njen bivši suprug sve radili da njemu bude najbolje, te i dalje zajedno učestvuju u njegovom odgajanju.

Pročitajte Sanji Marinković stigle strašne vesti, emisija odmah prekinuta

- Mi smo to vrlo mudro odradili i Strahinja nije primećivao da nešto nije u redu. Sada vidim da je naš razvod normalno prihvatio, ali, naravno, ne mogu da budem sigurna da u budućnosti neće imati neke posledice. 

Olakšavajuća okolnost bila je ta što ima dosta drugara kojima su roditelji takođe razvedeni, te mu nije bilo toliko čudno kad smo mu predočili situaciju.

Instagram

 

- Mi smo sve postepeno posložili i čekali trenutak kad smo svi psihički stabilni da zajednicu okončamo. Jednom prilikom sam rekla sinu: „Vidiš, tvoj drugar je malo kod tate, malo kod mame, to ti je razvod“, a on mi je odgovorio: „A to je razvod, okej onda, super“. Tako sam uvidela da je u redu sa našom odlukom i da smo dobro uradili.

Sin Sanje Marinković njen je razlog za osmeh i sreću, te često kaže da je on njen "gospodin pravi" jer je baš onakav kakvog ga je uvek zamišljala.

Živeo, Strahinja!

Komentari. (0)

Loading