Tijana Marković

Najlepši rođendanski poklon, porodila se glumica Tijana Marković

Autor:

11.02.2023 11:59

Foto:

Foto:

Glumica Tijana Marković na svet je donela sina Savu, a vest je krila i objavila tek na svoj rođendan



Glumica Tijana Marković na svom Instagram profilu podelila je radosnu vest. Ona se porodila još u januaru, ali je sačekla svoj rođendan kako bi svima saopštila da je na svet donela sina.

- Najlepši rođendanski poklon stigao je januaru i doneo mali blagoslov koji je izabrao mene da mu budem majka. Sava je rođen - napisala je glumica u opisu fotografije.

Pročitajte Glumica Tijana Marković pokazala trudnički stomak, beba samo što nije! (foto)

 

 

Glumica Tijana Marković svoj privatni život čuva samo za sebe, a detalje retko iznosi u javnost. Lane se udala za izabranika Dragana, posle dve godine veze. Ona o venčanju uopšte nije pričala javno, već se kratko oglasila posle samog čina. Tijana je tada otkrila kako je njihova ljubav prerasla iz prijateljstva u vezu, pa i u brak.

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je tada glumica za magazin HELLO.

Pročitajte Prelepa trudnica - Anđelka u pratnji novog dečka zvezda večeri, zaljubljeni, nasmejani, ljubav jača od svega (foto)

Instagram

 

Takođe, ni o trudnoći nije govorila sve do poslednjeg trenutka.

- Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas! - poručila je glumica.

Za svog sina izabrala je lepo srpsko ime - Sava, a nastalo je od reči "Saba", što znači - pravedan.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading