Sanja Marinković

Brat nije sigurno, zato se svi pitaju ko je lepotan u čijem zagrljaju Sanja Marinković blista? (foto)

Autor:

17.01.2024 17:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografija Sanje Marinković privukla je pažnju javnosti, svi se pitaju jedno



Sanja Marinković uživa na zasluženom odmoru u toplijim krajevima, pa je tako i Novu godinu dočekala na omiljenoj destinaciji - u Dubaiju.

Koliko uživa pokazuje svakodnevno na Instagramu, a najnovija fotografija Sanje Marinković privukla je pažnju javnosti zbog zgodnog dase koji grli voditeljku.

Ata Images

 

Novinarka je praznike provela u društvu sina i prijatelja, prikupljajući energiju za nove poslovne projekte koji je očekuju u godini pred nama.

Otkako je pre nešto više od tri godine stavila tačku na desetogodišnji brak sa Aleksandrom Uhrinom ljubavni život vešto krije od znatiželjnih medija.

Fotografija Sanje Marinković ne prestaje da se komentariše

Zato se često spekuliše o potencijalnom muškarcu koji će osvojiti ili je već osvojio popularnu voditeljku, dok ona mudro ćuti.

Instagram

 

Ipak, fotografija Sanje Marinković, koja je sinoć osvanula na Instagramu, pokrenula je lavinu pitanja, među kojima je glavno - Ko je zgodni dasa pored kojeg ona blista?

Pročitajte Sanja Marinković se načisto slomila, suze su potekle - Mnogo mi je drago što sam ga sačuvala od javnosti (video)

Na pomenutoj slici voditeljka je u zagrljaju markantnog frajera, a da li je upravo on osvojio njeno srce ili je samo dobar prijatelj još nismo saznali.

Komentari. (0)

Loading