Sanja Marinković

Sanji Marinković stigle strašne vesti, emisija odmah prekinuta

Autor:

17.12.2023 15:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Majka Sanje Marinković nedavno je završila u Hitnoj pomoći, voditeljka nije mogla da dođe sebi od šoka



Sanja Marinković, iako je jedno od najpopularnijih televizijskih lica, već više od dve decenije trudi se da privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Kako je voditeljka surovi profesionalac, morala je da vodi emisiju dok joj se u porodičnom domu odvijala drama. Naime, majka Sanje Marinković imala je povišen krvni pritisak zbog čega je završila u Hitnoj pomoći.

Instagram

 

Nedavno je u toku snimanja "Magazina In" voditeljka dobila poziv iz porodičnog doma sa vešću da joj mami veoma loše, te da čeka Hitnu pomoć kako bi joj pružili prvu pomoć.

Iako je poželela odmah da prekine snimanje, nije bila u mogućnosti. Ipak, posle izvesnog vremena, pošto nije dobijala poziv da sazna šta se dešava, odlučila je da uzme pauzu od 45 minuta kako bi sredila misli i saznala šta se dešava sa njenom mamom.

Majka Sanje Marinković sada je dobro

- To mi se prvi put dogodilo u životu i nadam se i poslednji, ali sad imam priliku da zahvalim svima na strpljenju. Niko nije paničio!

Instagram

 

Mi smo počeli da snimamo i onda smo napravili pauzu od 45 minuta, jer ja nisam mentalno bila sposobna da se smejem i da pravim neki cirkus.

Pročitajte Ovako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković, misteriozni producent (foto)

Htela sam samo da dobijem odgovor da je sve kako treba sa majkom i kad su mi javili da je dobro, upalila sam sve svoje lampice i sve je bilo super - ispričala je voditeljka.

Sudeći po reakcijama publike nakon Sanjine emisije, niko nije mogao ni da pretpostavi da je voditeljka preživljavala pravu dramu.

ATA Images

 

Danas je majka Sanje Marinković dobro, voditeljka joj je najveća podrška otkako je ostala bez supruga pre nekoliko godina. 

Komentari. (0)

Loading