Adrijana i Leposava

Svekrva i snaja koje se vole: Ovo je majka Marka Jarića, nikada nije prebolela njegov razvod od Lime

Autor:

21.06.2023 21:15

Foto:

Foto:

Majka Marka Jarića Leposava pravi je primer kako svekrva može snaji biti druga majka



Majka Marka Jarića Leposava, bivša svekrva svetskog super modela Adrijane Lime, može poslužiti kao dobar primer mnogim damama njene generacije.

Getty Images

 

Leposava gazi sedmu deceniju, iako se po njenom izgledu to ne bi ni naslutilo, ali osim toga majka Marka Jarića se može pohvaliti sjajnim odnosom sa bivšom snajom Adrijanom.

Pročitajte Razveli su se pre pet godina, a evo u kakvim su odnosima danas Marko Jarić i Adrijana Lima

Za Leposavu kažu da pleni harizmom, iako ne voli svetla reflektora, te je retko možemo videti na javnim događajima ova dama majka je troje dece kojima je bila najveća podrška u životu na putu ka uspehu.

Boško Karanović

 

Svekrva Adrijane Lime veoma je vezana za svoje unuke Sijenu i Valentinu, pa svaki slobodan trenutak koristi da otputuje kod njih u Majami, posebno za praznike.

Pročitajte Adriana Lima otkrila tajnu savršene kose, u regenerator dodaje namirnicu koja obnavlja dlaku i podstiče njen rast

Iako su Marko i Adrijana već godinama razvedeni, Leposava sa bivšom snajom ima izuzetno blizak odnos, te je često sa njom išla na letovanje.

Adrijana Leposavu od milošte zove Ziza, po nadimku koji su njene ćerke dale.

Sa druge strane, ni majka Marka Jarića nije krila da joj je njihov rastanak jako teško pao, te da se jedva pomirila sa činjenicom da do pomirenja neće doći.

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina, a posle razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading