Razveli su se pre pet godina, a evo u kakvim su odnosima danas Marko Jarić i Adrijana Lima

Autor:

07.12.2021 21:00

Foto:

Foto:

Dok je brazilska lepotica Adrijana Lima blistala u Londonu, njen bivši suprug, srpski košarkaš Marko Jarić, brinuo je o njihove dve kćerke u Majamiju, što je potvrda teze da bivši supružnici mogu ostati u prijateljskim odnosima posle razvoda



Bez obzira na to što su pre pet godina stavili potpise na dokumente za razvod braka, slavna brazilska manekenka Adrijana Lima (40) i nekadašnji igrač više NBA klubova i član košarkaške reprezentacije Srbije Marko Jarić (43) neguju veoma dobre odnose. To se na delu moglo videti prošle nedelje, kada je dugonoga lepotica prisustvovala dodeli nagrada The Fashion Awards u Rojal Albert holu u Londonu, dok je Marko ostao u Majami Biču sa njihove dve kćerke, dvanaestogodišnjom Valentinom Limom Jarić i devetogodišnjom Sijenom Limom Jarić.

Pročitajte i Adrijana Lima ne može da sakrije tugu - Svoju ljubav nisam videla duže od godinu dana!

Foto: Getty Images

 

Da slavni i bogati mogu ostati prijatelji i posle kraja emotivnog odnosa, svedoči Markov i Adrijanin primer. Zbog interesa zajedničke dece, dogovorili su se da oboje žive u Majmiju na Floridi, gde devojčice idu u školu. Svesni da bi bilo teško, gotovo nemoguće, ispuniti želju naslednica da mama i tata uvek budu blizu njih ukoliko bi živeli na različitim geografskim širinama, recimo Adrijana u Brazilu, a Marko u Evropi, bivši supružnici odlučili su da kupe nekretnine u istom gradu. Izbor je pao na Majami, što je bilo i očekivano budući da su Markove poslovne aktivnosti mahom vezane za jugoistok Amerike.

Pročitajte i U zagrljaju sa lepoticom - Marko Jarić predstavio najveću ljubav (Foto)

Foto: Getty Images

 
DEKOLTE I ŠLIC

Na prestižnom modnom događaju u Londonu, obučena u belu haljinu grčke dizajnerke Selije Kritarioti, poznate po izradi venčanica koje mahom slavne dame biraju za venčanje poslednjih godina, nekadašnja srpska snajka bila je sama. Sa dubokim izrezom i isto takvim dekolteom, Lima je kao od šale privlačila pažnju prisutnih, pa zato nije čudno što su servisi foto-agencija puni njenih fotografija, iako su na istom događaju bile mnoge druge zgodne i poznate lepotice, od Vini Harlou i Due Lipe do Lili Alen i Kejt Bekinsejl.

Pročitajte i Adrijana Lima ponovo srećno zaljubljena, ovaj muškarac osvojio je njeno srce? (foto)

Foto: Getty Images

 

Od početka novembra kad su zajedno viđeni na Diorovoj izložbi u Dohi, Andrijana je u javnosti sama, bez pratnje dečka, filmskog producenta Andrea Lemersa. Kad se krajem prošlog meseca u ulozi ambasadorke usamljena pojavila na Velikoj nagradi Katara Formule 1, mnogi su komentarisali da je to možda nagoveštaj problema u ljubavnoj vezi. Posle Londona, priče su se samo multiplikovale. Adrijana je, za sada, imuna na njih i nema potrebu da ih komentariše. Na njenom instagram profilu Lemersu nema ni traga ni glasa, a ni fotografije, što dodatno podstiče sumnju da nešto ne štima u njihovom odnosu.

Pročitajte i Rumena i znojava - Adrijana Lima na kakvu nismo navikli

Foto: Getty Images

 

Marko Jarić i Adrijana Lima bili su u braku od 2009, kad su se venčali na Dan zaljubljenih u Džekson holu u Vajomingu na maloj, intimnoj ceremoniji. Razveli su se 2016, mada su dve godine ranije obavestili javnost da se razilaze i da više neće živeti u zajedničkom domu u Njujorku.         

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading