Brus Vilis

Dan mi je počeo tako što sam zaplakala: Supruga Brusa Vilisa pokazala kako su obeležili njegov rođendan, glumac izgleda... (video)

Autor:

20.03.2023 13:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Izgled Brusa Vilisa rastužio je mnoge, glumac je bleda senka onoga što je nekada bio



O bolesti Brusa Vilisa već neko vreme govori čitav svet, a iz dana u dan glumčevo stanje zabrinjava sve više i više. Nekadašnji holivudski zavodnik bleda je senka onoga što je bio, a najnoviji snimci koji su obišli svet mnogima su naterali suze na oči.

Pročitajte Prvi put nakon nove dijagnoze - Brus Vilis uslikan u javnosti, tužan prizor (foto)

Profimedia

 

Naime, Vilis je juče napunio 68 godina, a ovaj rođendan je proveo u društvu svojih najmilijih. Uz njega su bile ćerke, supruga Ema Heming, kao i bivša supruga Demi Mur koja je podelila video sa proslave.

Na pomenutom snimku cela porodica se okupila i pevala Brusu rođendansku pesmu, te im se i on pridružio, a kadrovi u kojima se vidi da glumcu fali prenji zub posebno su rastužili javnost.

Pročitajte Njene reči najviše bole - Majka Brusa Vilisa skrhana, otkrila poražavajuću istinu

Supruga Brusa Vilisa juče mu je čestitala rođendan, a na njenu emotivnu poruku niko nije ostao ravnodušan.

Pročitajte Možda im je ovo poslednji zajednički Božić - Porodica na okupu, ono što je Demi Mur napisala nikoga neće ostaviti ravnodušnim

"Danas je mom suprugu rođendan. Dan mi je počeo tako što sam zaplakala, kao što vidite, oči i nos su mi crveni. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često mi stižu poruke da sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam, ali u svemu ovome imam i dvoje dece koju moram da podižem", napisala je Ema. 

Pročitajte Ovoga su se plašili - Bolest Brusa Vilisa uznapredovala, porodica potvrdila najcrnje vesti


"Jednostavno moramo da prihvatimo stvari u svojim životima. Ipak, ponekad sam tužna danima... Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam da pravim video s njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim zbog vas, jer znam koliko volite mog muža. Hvala vam", zaključila je ona. 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading