Brus Vilis

Njene reči najviše bole: Majka Brusa Vilisa skrhana, otkrila poražavajuću istinu

Autor:

22.02.2023 12:30

Foto: (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Foto: (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Majka Brusa Vilisa oglasila se povodom sinovljeve bolesti, a njene reči nikoga nisu ostavile ravnodušnim



Bolest Brusa Vilisa ne prestaje da se komentariše, a iz dana u dan iz Holivuda stižu detaljnije poražavajuće novosti o zdravstvenom stanju obožavanog glumca. Glumac Vilfred Glijem koji je blizak sa porodicom Brusa Vilisa otkrio je šta je njegova majka Marlen Vilis rekla o sinovljevom zdravstvenom stanju.

Pročitajte Možda im je ovo poslednji zajednički Božić - Porodica na okupu, ono što je Demi Mur napisala nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Profimedia

 

- Brusova majka nas obaveštava o novostima, zovemo je jednom mesečno. Kaže da nije sigurna da li je sin još uvek prepoznaje. Bio je vrlo spor u ponašanju i uvek je postojala blaga agresivnost. Normalan razgovor više nije moguć. Ali to je normalno zbog njegove kliničke slike - izjavio je Glijem za Bild.

Pročitajte Testament Brusa Vilisa šokirao svet - Ćerkama koje ima sa Demi Mur ostavlja samo ovo

Instagram

 

Podsetimo, porodica Brusa Vilisa je prošle godine objavila da se on povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnostikovana afazija, stanje koje ometa sposobnost govora i pisanja.

"S puno obzira Brus se udaljava od karijere koja mu je to toliko značila. Ovo je stvarno izazovan period u našoj porodici i jako smo zahvalni na vašoj konstantnoj ljubavi, saosećanju i podršci", napisala je tada Brusova porodica u zajedničkoj izjavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading