Brus Vilis

Tužne vesti stižu iz Amerike: Glumac sve lošije, porodica se ne odvaja od njega

Autor:

09.12.2022 12:44

Foto:

Foto:

Za bolest Brusa Vilisa nažalost nema leka, glumac je iz dana u dan sve lošije, a najnovije vesti nisu optimističnePočetkom godine svet je načisto rastužila vest da Brus Vilis boluje od neizlečive bolesti da više nikada neće biti onaj stari. Posle vesti da se slavni glumac suočava sa prvim stadijumom demencije svet je saznao i šta je uzrok oboljenja. Naime, dijagnostikovana mu je afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima vodi upravo do demencije.

Pročitajte Tuga - Bolest Brusa Vilisa je istina, glumac se suočava sa strašnom dijagnozom

Guliver Getty Images

 

Brus se zato poslednjih meseci ne odvaja od porodice, a ni ona od njega. Bivša i sadašnja supruga Ema Heming i Demi Mur udružile su se kako bi mu pružile podršku. Tu su, naravno, i decatri ćerke iz prvog braka i dve iz drugog. 

Profimedia

 

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle cene svaki zajednički trenutak - prenosi Daily Mail reči bliskog prodičnog prijatelja holivudskog glumca. 

Velika porodica mnogo vremena provodi u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Demi i Brus sa njihovom dvadesetosmogodišnjom ćerkom Talulom.

Pročitajte Brus Vilis - Kad ti bivša ukrade šou (foto)

Instagram

 

Brusov prijatelj otkrio je i u kakvom se stanju sada nalazi glumac, a njegove reči rasplakaće mnoge.

- Brus, nažalost, ne može puno da govori i čini se kao da ne shvata mnogo šta drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čoveka.

Instagram

 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading