Brus Vilis

Testament Brusa Vilisa šokirao svet: Ćerkama koje ima sa Demi Mur ostavlja samo ovo

Autor:

13.12.2022 18:46

Foto:

Foto:

Testament Brusa Vilisa više nije tajna, informacije koje su dospele u javnost mnoge su ostavile u čudu



Poslednje vesti koje stižu iz Amerike o zdravstvenom stanju Brusa Vilisa nimalo nisu prijatne. Glumac, kome je početkom godine ustavnovljena neizlečiva bolest afazija sve je lošije. 

Pročitajte Tužne vesti stižu iz Amerike - Glumac sve lošije, porodica se ne odvaja od njega

Profimedia

 

- Brus, nažalost, ne može puno da govori i čini se kao da ne shvata mnogo šta drugi govore. Supruga Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čoveka - otkrio je Brusov prijatelj za Daily Mail i naveo da su se bivša i sadašnja supruga Ema Heming Demi Mur udružile kako bi mu pružile podršku. Tu su, naravno, i deca: tri ćerke iz prvog braka i dve iz drugog. 

 

Američki mediji prenose da je testament Brusa Vilisa overen te više nije tajna kako će biti podeljena imovina u vrednosti od 250 miliona dolara.

Glumac je odlučio da Skaut, Talula i Rumer, tj ćerke koje ima sa Demi Mur, dobiju svaka po oko milion dolara, a one se mogu osloniti i na mamin prihod. Kako prenosi Radar Online, izvori bliski glumcu tvrde da bi ostatak njegovog bogatstva otišao na decu koju ima sa sadašnjom suprugom Emom. Mejbl koja ima 10 i Evelin koja ima jedva 8 godina.

Pročitajte Brus Vilis doživeo neprijatnost, izbačen iz apoteke, razlog je neverovatan

Guliver Getty Images

 

- On veruje da su Rumer, Skaut i Talula tokom svog života dobijale najbolje od onoga što se smože finansijski ponuditi. Brusov testament je zapravo prepravljen pre mnogo godina nakon što se oženio Emom 2009. godine. Kada su deca rođendan testament Brusa Vilisa je izmenjen, a zatim ponovo kada je bilo jasno da je Brusovo zdravlje narušeno - rekao je izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading