Princ Hari i Kejt Midlton

Princ Hari želi da poseti Kejt Midlton, susret će se desiti samo pod ovim uslovom

Autor:

06.05.2024 18:42

Foto: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Foto: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Princ Hari stiže u Veliku Britaniju, jedno se svi pitaju



Princ Hari i njegova snaja Kejt Midlton bili su veoma bliski. Međutim, kako je vreme prolazilo njihov odnos se bespovratno menjao. 

Profimedia

 

Kada je rešio da napusti kraljevske dužnosti i sa suprugom Megan Markl nastavi život u Americi, princ Hari sukobio se sa rođenim bratom, a samim tim se udaljio i od Kejt Midlton. 

Pročitajte Kada su saznali da Kejt ima rak, Hari i Megan povukli potez koji će promeniti sve

Nakon što je princ Hari 2023. godine objavio memoare „Rezervni“ (Spare) u kojima je otkrio najmračnije tajne kraljevske porodice situacija se dodatno pogoršala. 

Ipak, bolest Kejt Midlton mogla bi da ujedini porodicu, a kako se spekuliše princ Hari koji za dva dana stiže u Veliku Britaniju ne krije da bi voleo da poseti snaju. 

- Princ Vilijam prolazi kroz mnogo toga i ne treba mu dodatni stres, ali može da razume da bi Hari želeo da vidi Kejt nakon što joj je dijagnostikovan rak jer su bili veoma bliski tokom godina.

Ostaje da se vidi da li će Kejt biti voljna i sposobna da se suoči sa njim. Da li ima energije da pokuša da pomiri braću ili će radije ostati po strani - pita se stručnjak za kraljevsku porodicu Ingrid Sjuard.

Pod uslovom da kralj zahteva od nje da se sretne sa Harijem Kejt Midlton bi to bez pogovora učinila. 

- Ako kralj zatraži, ona će poslušati. Međutim, kralj Čars je pun razumevanja, te su male šanse da će tražiti takvu uslugu od voljene snahe. To mora da se desi u pravo vreme, a sada nije pravo vreme - dodaje Ingrid.

Pročitajte Bolest Kejt Midlton zakomplikovala stvari, Čarls i Kamila doneli važnu odluku

U međuvremenu, ugledni časopis "Mirror" piše da su Kejt i Vilijam spremni da ostave prošlost iza sebe i pomire se sa odbeglim članovima porodice, a razlog tome su njihova deca. 

- Oni žele da imaju odnos sa Megan i Harijem jer ne žele da se gorčina prenese na sledeću generaciju - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za pomenuti medij. 

Komentari. (0)

Loading