Princ Hari: Očajnički tražio ljubav

Autor:

04.04.2018 14:32

Foto:

Foto:



Pre nego što je na susretu ‘naslepo’ upoznao buduću suprugu Megan Markl mlađi unuk britanske kraljice Elizabete suočavao se sa velikim problemom - imao je sve, nekretnine, pare i moć, ali nikako nije uspevao da u običnoj situaciji upozna običnu devojku

U očekivanju 19. maja, kada je zakazano venčanje britanskog princa Harija (33) i američke glumice Megan Markl (36), Britaniju su preplavili najrazličitiji suveniri sa likovima mladenaca. Od šoljica za čaj do kišobrana i magneta za frižider. Ipak, izdvojila se jedna knjiga, upravo izašla. Autorka je Kejti Nikol, odranije poznata kao dobar poznavalac prilika u Bakingamskoj palati, a naslov je “Harry: Life, Loss and Love”. Kao što se vidi, posvećena je životu princa Harija, a prepuna je do sada nepoznatih detalja.

Krenimo od kraja: zaključak posle čitanja ove knjige jeste da je princ godinama očajnički tražio ljubav, pokušavao je da nađe devojku na sve moguće načine, ali to mu nije polazilo od ruke iz jednostavnog razloga - on nije običan čovek. Okružen u svakom trenutku gomilom tajnih agenata i novinara koji prate svaki njegov korak, Hari nikad nije mogao da izađe u klub, tamo upozna devojku koja mu se dopada i s njom stupi u vezu. Istina je da poseduje nekretnine koje se mere hiljadama kvadrata, okružen je slugama koje ispunjavaju svaku njegovu želju, ima karticu i pokriće u banci za svaki trošak koji napravi, ali za devojke je potrebno i nešto više od toga. Diskrecija, koju on nikad nije imao.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. aprila!

Maja Gašić

Autor