Kejt Midlton

Direktno sa kraljevskog dvora stižu najcrnje vesti: Kejt Midlton ima rak

Autor:

22.03.2024 19:46

Foto: Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

Kejt Midlton ima rak



Direktno sa kraljevskog dvora stižu najstrašnije vesti. Kejt Midlton ima rak.

Posle nedelja nagađanja šta se događa sa princezom od Velsa, ona se oglasila na zvaničnom Instagram profilu i otkrila da trenutno prolazi kroz proces hemoterapije.

Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

 

- Želim da zahvalim svima za prelepe poruke podrške i za vaše razumevanje dok sam se oporavljala od operacije. Bilo je ovo nekoliko jako teških meseci za našu porodicu, ali imala sam sjajan tim lekara koji je brinuo o meni, na čemu sam jako zahvalna.

Pročitajte Kejt Midlton konačno viđena u javnosti? Ovde je niko nije očekivao

- U januaru sam imala operaciju abdominalne regije u Londonu i tada su mislili da moje stanje nije kancerogeno.

Operacija je bila uspešna, ali su testovi posle operacije potvrdili da rak ipak postoji. Moj medicinski tim savetovao je da treba da odem preventivno na hemoterapije i sada sam u ranim fazama tog tretmana.

 

 

- Ovo je naravno ogroman šok i Vilijam i ja radimo sve što možemo da ovo prođe što privatnije za dobrobit naše porodice. Kao što možete da pretpostavite, za ovo treba vremena.

Meni treba vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela tretman. Ali najteže je bilo da objasnimo sve Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji je njima razumljiv kako bismo ih ubedili da ću biti dobro.

Pročitajte Šta će biti sa Kejt Midlton? Ostalo je još 33 dana

- Kao što sam im rekla, ja sam dobro, sve sam jača iz dana u dan i fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da se oporavim u svom umu, telu i duhu.

Činjenica da je Vilijam uz mene je ogromna uteha, kao i ljubav, podrška i nežnost koje sam dobila od vas. To meni i Vilijamu mnogo znači.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

- Nadamo se da ćete razumeti da kao porodica sada trebamo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman.

Moj posao uvek mi je donosio dubok osećaj sreće i radujem se da se vratim, ali za sada moram da se fokusiram kako bih se potpuno oporavila - poručila je princeza, a vest da Kejt Midlton ima rak šokirala je svet.

Komentari. (0)

Loading