Pipa Midlton

Dok joj sestra bije najtežu životnu bitku, Pipa Midlton ne skida osmeh sa lica, ovo joj ne priliči

Autor:

26.03.2024 20:29

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Gde je Pipa Midlton, pitanje je koje danima kruži po britanskim medijima, sada je sve otkriveno



Iako se dugo spekulisalo na temu zdravlja britanske princeze, čini se da su u petak svi zanemeli pred činjenicom da se Kejt Midlton bori protiv raka.

Brojna su pitanja koje ceo svet ima kada je reč o njenoj bolesti, lečenju, terapijama, ali ono što se prvo nametnulo je gde je Pipa Midlton.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Kerol i Majkl Midlton, princezini roditelji, za dijagnozu su znali od samog početka. Pokušavaju da sakriju strah i brigu kako bi ćerki bili od pomoći.

Najviše vremena posvećuju unucima kako bi njihova naslednica bila fokusirana na lečenje i terapije. Ipak, mnoge je začudilo ponašanje Pipe, Kejtine mlađe sestre.

Gde je Pipa Midlton bila? Nikad ne biste pogodili

Naime, ona je krajem februara uživala na odmoru sa suprugom Džejmsom Metjuzom i decom u Sent Bartsu.

Sudeći po slikama koje su osvanule na društvenim mrežama, odlično se zabavljala na plaži sa mališanima. Nije skidala osmeh sa lica, dok je u prvom planu bila njena izvajana figura koju je vratila ubrzo posle porođaja.

- Možda nije bilo pravo vreme da Pipa Midlton krene na put u Sent Bart sa porodicom - odmah su se pojavili komentari na društvenim mrežama.

Pročitajte Majčino srce krvari - Roditelji Kejt Midlton učiniće to za nju, ona im je sve

Tako smo otkrili gde je Pipa Midlton dok njena sestra vodi najtežu životnu bitku. Već neko vreme se šuška po kuloarima da se odnos između sestara poslednjih godina drastično promenio.

Mada, mnoštvo ljudi na Pipin odmor gleda potpuno drugačije. Smatraju da Kejtino stanje nije toliko ozbiljno, kao i da se princeza uspešno oporavlja, te da je baš zato ona odlučila da otputuje sa porodicom.

WPA Pool/Getty Images

 

Otkako je javnost saznala da se Kejt suočava sa ozbiljnom dijagnozom, Pipa se nije oglašavala.

Komentari. (0)

Loading