Lea Kiš

Bolna tajna: Lea Kiš o gubitku bebe, stres je učinio svoje

Autor:

29.01.2024 17:31

Foto: Mirko Tabađević

Foto: Mirko Tabađević

Gubitak bebe Lea Kiš je teško podnela, bolna ispovest



Lea Kiš i Momčilo Jokić upoznali su se u liftu, u zgradi "Politike", venčali su se posle samo sedam dana poznanstva, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla ćerka Sara Mia

Ipak, malo ko zna da su se voditeljka i njen suprug svojevremeno suočili sa velikom tragedijom, a gubitak bebe Lea Kiš teško je podnela. 

Ata Images

 

U emisiji “Blic žena studio” otkriveni su do sada nepoznati detalji, a gubitak bebe Lea Kiš doživela je posle saznanja da je šesnaestoro njenih kolega izgubilo život. 

- Došla sam na svoje dežurstvo, upisala se, otišla kući i desilo se ono što se desilo. Čini mi se najveća tragedija na našim prostorima kada je naša profesija u pitanju.

Šenaestoro kolega koji su preuzeli smenu su poginuli. Od stresa i tuge, jer sam i ja mogla tu da budem, ja sam izgubila bebu.

Pročitaje Posle tri decenije Lea Kiš otkrila veliku istinu - Svađali smo se, davao mi je sve manju platu...

- Mislim da se svaka žena kada izgubi bebu, oseća kao što sam se ja osećala u tim trenucima. Tako da svi koji su to doživeli znaju o čemu pričam...

Ali način na koji žena treba da se osnaži u tom trenutku jeste da se okrene drugom detetu, što se meni desilo, jer sam već imala živo i zdravo dete. 

Iako je gubitak bebe Lea Kiš teško podnela, voditeljka je uspela da nastavi i pošalje snažnu poruku ženama koje su se našle u sličnoj situaciji. 

- Verujem da je mnogo teže kada vam se to desi prvi put i shvatate da je to, eto, tako možda definitivno, da nećete imati decu.

Pročitajte Jugoslavija ga je obožavala - Ovaj poznati gospodin je otac Lee Kiš (foto)

- Kad imate živo i zdravo dete, to podnosite isto teško, ali krenete da se usmeravate ka tome da to malo biće pored ne oseti vašu traumu, da ne učestvuje u vašoj depresiji i da mu se drugačiije posvetite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Komentari. (0)

Loading