Una Bregović

Stigla u Beograd: Ćerka Gorana Bregović ima specifičan modni ukus, ovako je uslikana u samom centru grada (foto)

Autor:

31.01.2023 13:29

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Srednja ćerka Gorana Bregovića, Una, imaće svoj glumački debi u seriji i filmu koji se snima u Beogradu



Una Bregović, srednja ćerka Gorana Bregovića koja godina živi i radi u Francuskoj, imaće svoj glumački debi u filmu i seriji “Kruna”, čije je snimanje u toku u Beogradu. Van seta Una je zasenila svojom neobičnom odovenom kombinacijom.

Pročitajte Iznenadićete se šta ćerka Gorana Bregovića radi na Božić

ATA Images

 

Ćerka Gorana Bregovića ja za pres konferenciju izabrala garderobu i modne detalje koji prate modni stil iz šesdesetih godina prošlog veka. Una se odlučila za hipi-boho stil, a uz džins je uklopila jednostavnu košulju jarko plave boje. Šmnika je pratila tonove garderobe, a frizuru je upotpunila šarenom maramo sa cvetnim dezenom.

Međutim, jedan modni detalj se posebno istako. U pitanju je heklani beli prsluk, koji je mnoge podsetio na bake koje su heklala i svom domu na svom mestu imale po jedan milje. Uni je pošlo za rukom da bude moderna i na celu kombinaciju stavi jak lični pečat, pa je sve delovalo savršeno uklopljeno: nakit, marama, tetovaže i odeća.

Pročitajte Put preko trnja do zvezda - neverovatna životna priča Gorana Bregovića!

ATA Images

 

Inače, Goran Bregovića sa svojom suprugom Dženanom Sudžukom još dve ćerke Lulu i Emu. Legendarni muzičar često ističe da su mu sve tri ćerke potpuno različite, pa su tako i sve različitih veroispovesti. 

Jednom prilikom Bregović je ispričao da se Una u pubertetu izjašnjavala kao budista. Na filmu “Kruna” otac i ćerka će sarađivati na filmu “Kruna” pošto će se Goran u jednom trenutku priključiti glumačkoj ekipa, dok potpisuju i muzika za ovaj projekat.

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Biljana

01.02.2023 18:27

Devojka je prelepa i super se obukla. Hvala Bogu da u francuskoj nije moderan trend ,,Grand produkcija,, pa devojke mogu da budu prirodne i lepe sa sopstvenim jedinstvenim stilom.

Francuskinja

06.02.2023 07:26

Odlično izgleda!