Ljubivoje Ršumović

Srce Ljubivoja Ršumovića u 84. godini ponovo voli, ovo je Goca, vratila mu je veru u ljubav

Autor:

06.05.2024 13:59

Foto: Milos Tesić / ATAImages

Foto: Milos Tesić / ATAImages

Partnerka Ljubivoja Ršumovića vratila mu je veru u ljubav, ovo je Goca



Partnerka Ljubivoja Ršumovića i omiljeni pesnik dokaz su da ljubav zaista ne zna za godine. Čuveni književnik i istaknuti dečji pesnik ponovo voli, i to svim srcem. 

Uskrs je proveo u najlepšem društvu, partnerke Gordane

Instagram

 

Okružen prelepom prirodom, cvrkutom ptica i cvećem u punom cvatu, Ljubivoje je svim svojim pratiocima na Instagramu čestitao Uskrs i to na najlepši način.

"Hristos Voskrese", samo je kratko napisao pored fotografije koja odiše ljubavlju.

Instagram

 

Ljubav zaista ne bira ni mesto ni vreme, a srce zatreperi kada naiđe ona prava...

Da je partnerka Ljubivoja Ršumovića ona prava, on je već pokazao početkom godine, kada se u februaru u najlepšem društvu pojavio na premijeri dokumentarnog filmaDuletu Saviću.

Iako će ovog jula napuniti 85 godina, omiljeni Ršum i dalje je izuzetno vitalan i pun dobre energije, pa je na pomenutom događaju širio samo pozitivnu energiju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ršumu su najveći oslonac sinovi BrankoMihailo i Vuk, koji su mu podarili i unuke. Skoro celog života uz njega je bila supruga Nataša, koju je upoznao još tokom studentskih dana.

Ona je, nažalost, pre nekoliko godina preminula. No, život mora dalje.

Vatra se ponovo probudila, a srce legendarnog Ršuma osvojila je dama po imenu Gordana. Često ih viđaju kako zagrljeni šetaju gradom.

Ko kaže da je kasno za ljubav u poznijem, takozvanom trećem životnom dobu, kada su izraženiji mir, razumevanje, nežnost, bliskost? Taj greši!

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading