Ema, Una i Lula

Danas se slavi Božić, a Bregovići? Iznenadićete se šta Goranove ćerke rade na ovaj dan

Autor:

07.01.2023 20:04

Foto:

Foto:

Sve tri ćerke Gorana Bregovića su različite veroispovesti



Legendarni muzičar Goran Bregović može se pohvaliti srećnim i dugovečnim brakom sa suprugom Dženanom koja je ukrala njegovo srce još davne 1993. godine. Kao kruna njihove ljubavi došle su tri ćerke Ema, Una i Lula koje nisu ni nalik onoj drugoj.

Pročitajte O njoj se najmanje zna - Vanbračna ćerka Gorana Bregovića posle mnogo godina vratila se u Bosnu, iznenadićete se čime se bavi

Boško Karanović

 

Goranova supruga je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

- Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - izjavio je Bregović jednom prilikom za „Blic“ i dodao:

Pročitajte Ćerka Gorana Bregovića - Odrasla sam u mešovitoj porodici, u kući se poštovao svaki praznik

Privatna Arhiva

 

-  A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti – zaključio je on. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nik

08.01.2023 11:31

Eto jel treba sad da crta da bi bilo jasno.Covek je odlučio da mu deca budu Francuzi bez obzira što nikakve korene tamo nemaju.Druga stvar je ta da je bogat pa ne moraju da imaju strano državljanstvo zbog posla.E sad šta je u pitanju:). Jednostavno čovek nema apsolutno ni gram ppverenja u narode sa ovih prostora i sisteme.Naravno novac nije problem,njega rado prima.Eto a vi se bavite istorijom izumrlih naroda i vadite oči jedni drugima