Modne pobede i promašaji Oskara: Nikad bolja Mina Kunis, Penelope Kruz razočarala

Autor:

28.03.2022 16:31

Foto:

Foto:

Donosimo vam modne pobede i promašaji Oskara



Dodela čuvene nagrade Oskar, održana je sinoć u Los Anđelesu. Veče će biti upamćeno po skandalu koji je napravio Vil Smit, što je bacilo u senku dobitnike ove prestižne statue. Na dodeli bila je i naša Nina Seničar, u predivnoj Dolce & Gabbana kreaciji, a mi Vam donosimo najbolje modne izbore kao i promašaje poznatih.

Pročitajte i: Srpski Oskar - Pogledajte kako je Nina Seničar dominirala na crvenom tepihu

Guliver Getty Images

 

Uma Turman ima 51 godinu i ne pamtimo kad je bolje izgledala! Svinela duga suknja ravnog kroja i zakopčana košulja do grla, ovo izdanje Bottega Veneta u kombinaciji sa nakitom Cartier je pun pogodak. I daleko bolje izgleda od većine razgolićenih slavnih ličnosti.

Pročitajte i: Modni promašaji i trijumfi Pesme za Evroviziju - Ana Stanić iznendaila, Uraganke već viđeno

Guliver Getty Images

 

Vanesa Hadžens u Michael Kors crnoj haljini uvek je dobar izbor. Na nedavno održanim nedeljama mode mogli smo videti mnoštvo sečenih haljina, evo jedne od njih. Nemamo ništa dodati, sve je na mestu.

Guliver Getty Images

 

Muškarci su uglavnom dosadni jer oblače sve već viđeno, dakle, ili su to crno-bela odela sa mašnama pa ne znate da li se radi o batleru ili konobaru, no Timoti Šalame nije jedan od njih!
Uvek nas oduševljama svojim izborima, ovoga puta Louis Vuitton se pobrinuo za njegov stil, a mi ne možemo oči skloniti sa njegovog sjanog blejzera ispod kog nema baš ništa! Smelo i originalno!

Pročitajte i: Modne katastrofe i trijumfi Pesme za Evroviziju - Sara jo razočarala, Zoe Kida pokidala?

Guliver Getty Images

 

Nikol Kidman izabrala je boju lavandu kuće Armani, haljina bi bila odlična ali momenat nabora na struku je problematičan. Deluje kao kombinacija duge haljine sa kratkom haljinom za balerine.

NYFW - Najglamuroznija street style izdanja (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Za Serenu Vilijams ne znamo šta da kažemo. Platforme jesu in, ali nismo sigurni koliko su baš za crveni tepih i za ovu kombinaciju sa haljinom. Ispod haljine se vidi crni donji veš, ove čipkane rukavice su too much, Gucci je ovaj put omanuo.

Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji" - Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

Guliver Getty Images

 

Poznati glumački par Penelope Kruz i Havijer Bardem, all black izdanje, i oboje su bili nominovani za Oskara. Njenu haljinu potpisuje Chanel čiji je lep aglumica abasador, ali nabori na haljini su problematični, kao i ova mašna koja se oko vrata vezuje. Cela haljina ima neki čudan odsjaj i u kombinaciji sa ovim naorima čini je mnogo debljom nešto što zaista jeste.

Nedelja mode u Parizu - Adrijana Lima pokazala trudnički stomak

Guliver Getty Images

 

Jedan od največih promašaja je Kristen Stjuart takođe u Chanel izdanju. Kosa nestilizovana, izgleda kao da je tek ustala i to sa vidljivim izrastkom. Dok je šorts definitivno jedno veliko ne! Ovako se ne dolazi na najglamuroznije svetsko dešavanje, pritom su joj i cipele za broj veće. Cela kombinacija izgleda kao da je izašla iz 2010,  i nije primerena nekome ko je nominovan za Oskara za glavnu žensku ulogu.

Klasična elegancija Adel u moru crnila i poneki blam - Šta su zvezde prošetale na dodeli BRIT nagrada

Guliver Getty Images

 

Pobednica najbolje stilizovane osobe je Mila Kunis. Zahair Murad Couture potpisuje haljinu koa je kao san. Boja, kroj, nabori, naglašen struk sve je savršeno, i čini je kao da je došla iz bajke! Dok Ešton Kučer izgleda kao da je deo posluge nekog milionera.

Glamurozni start Nedelje mode u Milanu - O providnoj Fendi haljini Bele Hadid svi pričaju

Guliver Getty Images

 

Zendeja je ambasador Valentina, i uvek ćete je videti u njemu. Mi ovde nemamo šta dodati, njen prepoznatljiv stil koji je uvek izdvaja iz gomile.

Pročitajte i: Ne može bez skandala - Kim Kardašijan oblepljena selotejpom

Guliver Getty Images

 

I naravno nova Mačkla u Betmenu, Zoi Kravic  u Saint Laurentu čije je zaštitno lice. I ona nikad ne greši u izboru, pa su njen izbor uvek svedene minimalstičke haljine.

 

Ko se vama najviše svideo, aza koga smatrate da je omanuo?

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Anja

29.03.2022 21:26

Meni je Penelope ovde prelepa i sa frizurom i sa haljinom, a Mila ima neku previše ležerno frizuru za ovu priliku i za haljinu.

Lucija

13.03.2023 22:00

Kidman,Vilijams,Stjuard,Kruz(STAROMODNO_DOSADNO),"omanule",Turman,Hadzens Zendaja ok