Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji": Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

Autor:

10.03.2022 21:11

Foto:

Foto:

Donosimo vam izdanja poznatih na prestoničkoj premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji"



Sinoć je u Kombank dvorani održana prestonička premijera filma "Bilo jednom u Srbiji" autora i producenta Zvonimira Šimuneca i reditelja Petra Ristovskog.

To je priča je o Leskovcu - srpskom Mančesteru - koji postaje deo Evrope između dva svetska rata. Film okupllja velika naša imena: Viktora Savića, Teodoru Ristovski, Slobodu Mićalović, Radovana Vujovića.

Kako uvek s nestrpljenjem očekujemo premijere filmova jer tada vidimo poseban glamur kod naših poznatih ličnosti, ispratili smo šta su ponele na projekciji ovog ostvarenja.

Pročitajte i Dirljivo je kad vidiš odakle si krenuo i uspeo - Sloboda Mićalović u rodnom Leskovcu

 

https://www.instagram.com/p/CZ7eodXMph_/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Glavna glumica Teodora Ristovski došla je u pratnji svog supruga i režisera filma Petra Ristovskog, a s njima je bio i Vikotor Savić, koji inače ima glavnu rolu u filmu. Teodorina kratka haljina od pliša zelene boje ima i dug dodatak u vidu tila koji se skida, pa se može nositi na dva načina. Pitamo se da li je Todora nakon filma uživala u kratkoj haljini na nekoj žurki. Možemo primetiti da joj se odlično slaže s kosom. Viktor nam je delovao kao da je pošao na venčanje, uglađeno odelo, ali nećemo mu zameriti. Petar je bio u rasparenom odelu koje se nije baš najbolje slagalo. 

Ata Images

 

Sloboda Mićalović nas je ovoga puta razočarala. One je došla u dugoj satenskoj beloj haljini nalik na spavaćicu, sa istaknutim crnim delom grudnjaka. Uz to je obula plave cipele koje podsećaju na čuvene Manolo Blahnik koje je nosila Keri Bredšo u seriji Seks i grad. Cipele ove boje su jedno veliko ne za ovaj stajling. Društvo su joj pratili Nemanja Oliverić, koji takođe glumi u filmu i Dalibor Tanković koji je direktor fotografije. Muškarcu su izgleda igrali na sigurno i obukli pretežno crne komade.

Pročitajte i Fatalni trio -  Sestre Mićalović u provodu, jedna od njih završila u suzama, a razlog će Vas oduševiti

Ata Images

 

Najveći modni promašaj je svakako Suzana Mančić. Ovde se ništa ni sa čim ne slaže. Braon bunda, crvena bluza, ljubičaste pantalone, crne sandale i siva tašna, gde si tako, pobogu, pošla Snežana?

Ata Images

 

 

Možemo reći da je kraljica ukusa i stila Dragana Mićalović. Duga sjajna siva haljina, podignuta kosa sjajno su stajali prelepoj glumici. Ovako obučena mogla je i pravo na holivudski crveni tepih, od nas čista desetka!

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
mila

10.03.2022 22:17

Al' velicate ovu Slobodu,haljina ko kombinezon iz 50 godina,bez mirisa i ukusa ...bezveze..a i ona je pocela hiruski da se doteruje..

lucija

25.12.2022 09:23

prekrasna zenstvena svilena haljina, a siva plasticni fumel jeftini,grubi ruzni,Dali vi ocijenjujete ljepotu glave?