Dirljivo je kad vidiš odakle si krenuo i uspeo: Sloboda Mićalović u rodnom Leskovcu

Autor:

28.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović oduševljena, nestprljivo očekuje reakcije publike



Jedna od najlepših domaćih glumica Sloboda Mićalović nedavno je učestvovala u realizaciji projekta 'Bilo nekad u Srbiji'. Snimanje ovog dela za Slobodu ima nešto veći značaj, zbog činjenice da se odvijalo u njenom rodnom Leskovcu.

Grad na jugu Srbije pokazao se kao odličan domaćin, sudeći po komentarima članova glumačke ekipe, a Sloboda Mićalović oduševljena je činjenicom da se radnja filma odvija baš u njenom gradu.

Pročitajte Ko rano rani, uživa na suncu: Sloboda i Vojin Ćetković blistaju u njenom društvu

 

 

- Pošto je Leskovac moj rodni grad, ipak je meni draže bilo da se zove film 'Bilo jednom u Leskovcu', to je zaista jedan grad koji se nadam da će opet da postane ono što je bio, zaista je bio mali Mančester. Meni je tata rekao, to je apsolutno grad koji je bio jedan od boljih za život u Srbiji, baš naš film govori o tome. Zato se zove 'Bilo jednom u Srbiji', ne postoji još jedan grad koji je doživeo takav procvat - objašnjava Mićalovićeva.

Sloboda Mićalović takođe se zahvalila publici na strpljenju, ističući da razume i njihovu poziciju.

- Želim da se zahvalim publici na strpljenju i razumevanju, jer je viša sila u pitanju, ali ja nekako mislim da se nazire kraj.

Boško Karanović

 

Premijera filma biće održana 6. marta u Leskovcu, u Nišu 7. marta, 10. u Novom Sadu, dok će u prestonici film premijerno biti prikazan 9. marta.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading