Modne katastrofe i trijumfi Pesme za Evroviziju: Sara jo razočarala, Zoe Kida pokidala?

Autor:

05.03.2022 14:30

Foto:

Foto:

Sinoć je održano drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju, a u finale se plasiralo još devet takmičara



Iako su pokazali zavidne vokalne i performativne sposobnosti, mnogim takmičarima manjkalo je stila u odabiru kostima. Mesto u velikom finalu obezbedili su Tijana Dapčević, Orkestar Aleksandra Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća Bluz, ali da su se ocenjivali kostimi ne bi svi prošli tako glatko.

Pa da vidimo ko se to, što pozitivno što negativno, izdvojio na sinoćnjem takmičenju.

Pročitajte i Modni promašaji i trijumfi Pesme za Evroviziju - Ana Stanić iznendaila, Uraganke već viđeno

Zoe Kida nas je pomalo zbunila kostimom. Iako joj je super stajao ovaj "fešn vremeplov", nismo mogli, a da njen autfit ne povežemo sa kostimom Silvane iz "Tome".

ATA Images

 

Orkestar Aleksandra Sofronijevića odlučio se za uniforme u vidu elegantnih sivkasto srebrnastih odela i leptir mašni.

ATA Images

 

Chegi i Braća Bluz Bend, kao i Orkestar iznad, posegnuo je za prvim rešenjem - kad je bend neka je i odelo. Samo je njihov odabir boja bio za nijansu nesrećniji.

Gift je bio mnogo autentičniji u odabiru svog bendovskog imidža. Dark elementi, doduše, rezonuju sa prošlogodišnjim pobednikom Evrovizije, ali su tribalni detalji učinili stil efektnijim i zanimljivijim.

ATA Images

 

Zejna se odlučila za bajkovitu, puder roze haljinu, a ni ona nije odolela korsetu, koji se na velika vrata vratio na pozornicu muzičkog takmičenja.

ATA Images

 

Teško je opisati kostim Sare Jo, budući da je ovaj Karluša-Mugler hibrid viđen mnogo puta do sada, a opet je daleko manje iritantan od drugih kostima koji potpadaju pod "već viđeno" kategoriju.

ATA Images

 

Marija Mirković se odlučila za belo odelo - klasičan sako, i zvonaste pantalone učinile su njenu siluetu zanosnom, dok je geometrijski šešir bio zaista efektan detalj. Svakako je za pohvalu i svetlucava rolka dugih, odnosno dužih rukava.

ATA Images

 

Rocher Etno Bend je iznenadio futurističkim pristupom kostimu, u kombinaciji sa minimalnim etno detaljima, i to možda najlepšim - vezom, te je vizuelni utisak povoljan.

ATA Images

 

Tijana Dapčević je izgledala fantastično u crvenom odelu, koje je istaklo njenu vitku figuru.

ATA Images

 

Naiva - Pevačica Ivana Jajčanin nije previše eksperimentisala sa autfitom. Može se reći da je jednostavna satenska korset haljina, dobro balansirala sa jakom scenskom šminkom, dugim rukavicama i Versace cipelama.

ATA Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading