Modni promašaji i trijumfi Pesme za Evroviziju: Ana Stanić iznendaila, Uraganke već viđeno

Autor:

04.03.2022 16:00

Foto:

Foto:

Šta su zvezde obukle na prvoj večeri Pesme za Evroviziju



U četvrtak je održano prvo veče takmičenja za odlazak na Evroviziju, na kom je nastupilo 18 takmičara, od kojih su prošli devet u finale koje je u subotu 5. marta. U studiju RTS-a je bilo vruće, a mi vam donosimo najbolja izdanja poznatih.

Angelina koja je izvela pesmu Origami imala je srebrni kostim uz telo i masku koja pokriva lice, nalik na svetske zvezde.

 

 

 

Moramo priznati da je Ana Stanić u toku sa svetskim trendovima. Na tek završenoj Nedelji mode u Milanu, glavni hit su bile posvetljene obrve, čak je i Bela Hadid svoje tamne obrve obojila u belo za Versace reviju. Zvog toga, Ana od nas ima veliki plus.

Ata Images

 

 

Od Hurricane smo već navikli da su skoro uvek u šljaštećim i uskim kostimima kojima je prošao rok trajanja. Nadamo se da će sledeći put biti originalniji.

Ata Images

 

Mlada pevačica Zorja koja je nadavno učestvovala na jednom muzičkom takmičenju, prijatno nas je iznenadila. Korsteti su ponovo in, a uz to i zalizana kosa. Kada se na to doda duga suknja od tila i kruna na glavi, nemožete da prođete nezapaženo.

Ata Images

 

 

Marija Mikić nas je najviše oduševila svojom bajkovitom haljinom nalik na venčanicu. Kada se uz to doda i to da je u drugom stanju - imamo pobednika najboljeg stajlinga večeri.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading