Srpski Oskar: Pogledajte kako je Nina Seničar dominirala na crvenom tepihu

Autor:

28.03.2022 13:00

Foto:

Foto:

Nina Seničar dominirala je na crvenom tepihu



Svečana 94. dodela Oskara završena je, ono što je obeležilo šou svakako je incident koji je izazvao Vil Smit. Voditelj Kris Rok našalio se na račun Džejdinog gubitka kose, a potom je Smit izašao na binu i ošamario ga. Njegova supruga bori se sa alopecijom pa je zbog toga ošišala kosu. Kasnije, kada je Smit dobio Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu Kralj Ričard, izvinio se za pomenutu neprijatnost, i kako je rekao zbog ljubavi činimo nepromišljene stvari.

Ako ostavimo to na stranu, najviše pažnje nam je privukla niko drugi no naša Nina Seničar svojim fenomenalnim izdanjem. Na dodelu je došla sam svojim izabranikom glumcem Džej Elisom.

Pročitajte i: Nina Seničar - Jedan pregled vam može spasiti život! Kampanja za prevenciju raka grlića materice!

Instagram

 

Nina se opredelila za dugu crnu Dolce & Gabbana haljinu sa senzualno otkrivenim ramenima i naglašenim strukom. Holivudski talasi perfektno su bili stilizovani i zalizani tako da je akcenat bio na Nininom porcelanskom licu, kao i minđušama. Njeno glamurozno izdanje našlo se i na čuvenom modnom portalu Vogue. Slobodno možemo reći da je ona jedna od najbolje stilizovanih Srpkinja. Dok je njen izabranik izabrao belo odelo usklađeno sa crnom košuljim i leptir mašnom. Možemo reći da je i više nego uspeo zajednički fashion momenat.

Pročitajte i: Nina Seničar - Nakon šest meseci razdvojenosti ponovo u njegovom zagrljaju

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

23.12.2022 03:57

kosarice za grudi premale,dobaro obucena na prvoj slici,a ovo perije ili vec sto je ,neznam kome inponira,meni ne.