Nina Seničar: Nakon šest meseci razdvojenosti ponovo u njegovom zagrljaju

Autor:

03.08.2021 16:00

Foto:

Foto:

Posle šestomesečne razdvojenosti i spekulacija da su okončali emotivnu vezu, srpska manekenka i glumica Nina Seničar i njen partner, američki glumac Džej Elis, provodili su se zajedno na Azurnoj obali



Nakon šest meseci razdvojenosti, srpska manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar (35) najzad je ponovo bila u zagrljaju svog partnera, američkog glumca Džeja Elisa (39), s kojim ima jednoipogodišnju kćerku Noru Grejs.

Pročitajte i Celu noć na tvrđavi - Nina Seničar bila najveselija prve večeri Exita

Daniele Venturelli/amfAR

 

Čim su epidemiološke mere u Evropi popustile, par se mogao sresti u Kanu, na čuvenoj gala večeri američke fondacije za istraživanje side amfAR, koja se po tradiciji priređuje na Azurnoj obali tokom održavanja najprestižnije festivalske filmske smotre u svetu. Nina je na Kroazetu doputovala iz rodnog Novog Sada u kom već pola godine boravi s kćerkicom, a Džej iz Los Anđelesa, gde s nestrpljenjem očekuje početak promocije filma “Top Gun: Maverick” u kojem uz Toma Kruza i Vala Kilmera tumači jednu od glavnih uloga.

Sudeći prema fotografijama sa svečanosti amfAR,Nina i Džej su u dobrim odnosima i čini se da fizička udaljenost od nekoliko hiljada kilometara nije umanjila njihovu ljubav. Međutim, proteklih meseci spekulisalo se da je ta veza okončana, a govorkanja su podgrevali navodi na najvećoj svetskoj internet enciklopediji Vikipediji, na kojoj je u biografijama oboje glumaca navedeno da su bili u vezi.

Pročitatje i Prst u oko - Nina Seničar će pamtiti ovaj poljubac

Daniele Venturelli/amfAR

 

Seničarova u poslednje vreme nije davala intervjue niti je želela da komentariše odnos sa svojim izabranikom, a jedino što se moglo zaključiti o njihovom odnosu jeste da Elis sve vreme prati Ninu na instagramu i da lajkuje svaku fotografiju na kojoj je sa njihovom zajedničkom kćerkom Norom Grejs. Ceo tekst u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading