Nina Seničar

Beba uskoro stiže: Ovako Nina Seničar (38) izgleda u drugoj trudnoći

Autor:

06.04.2024 14:44

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Trudna Nina Seničar podelila fotografiju i ostavila pratioce bez teksta



Jedna od najlepših Srpkinja koja je iskusila svetsku slavu Nina Seničar, nedavno je obradovala javnost vestima da je u blagoslovenom stanju.

Manekenka sa svojim suprugom Džejom Elisom očekuje drugo dete, a trudna Nina Seničar sada je objavila fotografiju kojom je mnoge ostavila bez teksta.

Amy Sussman/Getty Images

 

Ona je pozirala u beloj pripijenoj haljini koja prati liniju tela, i njeni pratioci bili su oduševljeni da tako izgleda tridesetosmogodišnja trudnica.

Trudna Nina Seničar jedva da se ugojila koji kilogram i čini se da nikada nije bolje izgledala.

Pročitajte Možete li joj pronaći grešku? Nina Seničar oduševila na italijanskoj nedelji mode, ovo se zove stil (foto)

Fotografija je nastala u Los Anđelesu koji je nakratko posetila, pa je jasno da i u drugom stanju vodi vrlo aktivan život.

instagram printscreen

 

Inače, Nina i njen suprug već su roditelji četvorogodišnje devojčice Nore Grejs kojoj su nedavno obeležili rođendan, a da li u porodicu stiže brat ili sestra ostaje da se vidi.

Pročitajte Ljubav su krili kao zmija noge - Ovaj poznati fudbaler bio je dečko Nine Seničar (foto)

Podsetimo, manekenka i glumac verili su se u januaru 2019. tokom odmora na Baliju i odlučili da će sudbonosno „da“ izgovoriti u Italiji, u kojoj je lepa Novosađanka provela dobar deo života.

Skladni par imao je bajkovito venčanje. Nina je blistala u venčanici „Dolce & Gabbana”, pravljenoj po njenoj meri, dok je Džej odabrao elegantno odelo u bordo nijansi.

Komentari. (0)

Loading