Marko Jarić

Najlepša kuća u Beogradu: U ovom luksuzu živi Marko Jarić (foto)

Autor:

26.02.2024 21:15

Foto: Doug Pensinger / Getty Images

Foto: Doug Pensinger / Getty Images

Kuća Marka Jarića kao iz kataloga, prelepo



Kuća Marka Jarića na Dorćolu jedna je od najlepših, a bivši košarkaš je, prema pisanju medija, u njeno renoviranje uložio pozamašnu svotu novca. 

Frazer Harrison / Getty Images for Glazer Palooza

 

Luksuzna kuća Marka Jarića ima 700 kvadrata, pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanu, bazen, saunu, lift i privatni parking.

Pročitajte Svekrva i snaja se vole - Ovo je majka Marka Jarića, nikada nije prebolela njegov razvod od Lime

U enterijeru dominiraju svetli tonovi uz dosta tamnobraon detalja i i komada od drveta, dok je kuhinja opremljena prema najnovijim standardima.

Iako retko objavljuje slike iz svog doma, sportista nije odoleo, te je kamerom zabeležio trenutak dok je sa svojim naslednicama uživao u gledanju omiljenih filmova. 

Instagram

 

Centralni deo spavaće sobe koju možete pogledati OVDE zauzima veliki bračni krevet koji krase ukrasni jastučići od prijatnog materijala. 

Sobna lampa smeštena je na noćnom stočiću i savršeno se uklapa u moderan enterijer. 

Kuća Marka Jarića prelepa je i komforna, a upravo ova nekretnina je 2020. godine proglašena najlepšom u Beogradu.

Osim nje, Marko, kako su svojevremeno preneli američki mediji, poseduje penthaus u Njujorku procenjen na 5.5 miliona dolara, jahtu vrednu 1.4 miliona, kao i vilu na ostrvu Indijan Krik na Floridi od deset miliona.

Instagram

 

Podsećanja radi, Marko Jarić se 12. juna 2008. verio sa tadašnjom izabranicom Adrijanom Limom, a venčali su se sledeće godine na "Dan zaljubljenih". 

Pročitajte Srbi osvojili Majami - Marko Jarić ugostio Piksija

Ipak, ljubav košarkaša i manekenke nije potrajala, pa su 2014. godine rešili da okončaju brak u kojem su dobili dve prelepe devojčice Valentinu i Sijenu. 

Iako već celu deceniju nisu zajedno, Marko i Adrijana ostali su u bliskim odnosima, često se viđaju i sve dečje rođendane proslavljaju zajedno. I dalje su, na neki način, porodica.

Komentari. (0)

Loading