Tamara Dragičević

Safari u gradu: Neobična proslava rođendana sina Lazara

Autor:

17.08.2022 13:30

Foto:

Foto:

Proslava rođendana sina Tamare Dragičević: sa drugarima u zanimljivom ambijentu afričkog kontinenta



Proslava rođendana sina Tamare Dragičević: mlada glumica leto provodi odmarajući se sa svojom porodicom na Crnogorskom primorju, uživajući u morskim čarolijama i igrama na pessku. Bračni par Benčina se nakon mora i odmora uputio u italijansku avanturu koja je trajala nekoliko nedelja, obilazeći različite gradove i upoznavajući se sa kulturom, arhitekturom, kao i nadaleko poznatom italijanskom kuhinjom. Tokom proteklih par nedelja, oni su uživali u oblilaženju grada patuljaka, kako ga je glumica opisala svojoj deci, dok su boravili u poseti gradu Alberobello, zatim kada su obilazili Krivi toranj u Pizi, uživajući u zalascima starog grada Puglie, uživajući u safariju na otvorenom, hraneći životinje.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Pročitajte Ljubav Tamare Dragičević: Slika koja vredi najviše na svetu

 

Oduševljeni svim prizorima i slikama koje su videli i upili, vratili su se odmorni, sveži i nasmejani, kako bi u Beogradu proslavili 3. rođendan svog naslednika Lazara, koji je tom prilikom obeležio svoj poseban dan na jedan originalan način. Kako su svi porodično uživali u čarima Italije, obilazeći i družeći se sa životinjama kad god je to prilika dozvoljavala, odlučili su da deo te atmosfere prenesu i u jedno beogradsko dvorište, organizujući pravi safari sa animatorima i šatorima, praveći atmosferu kao u divljini. Na rođendanu su svi bili razigrani, đuskajući i družeći se sa animatorima koji su bili obučeni u žirafu, lava, ljulajući se na ljujaškama koje su bile prekrivene lijanama, baš kao u bajci o Mogliju.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Poznata glumica je bila sve vreme nasmejana i raspoložena, a svi su zajedno uživali, slaveći rođendan malog Lazara. Oni su pre nego što su se uputili u svoje italijanske putešestvije, prisustvovali i uveličali svadbeno veselje Petrove rođene sestre Nade Benčine, koja je izgovorila sudbonosno "da", svom dugogodišnjem izabraniku Draženu Luburiću pre nešto više od mesec dana. Tamara Dragičević je široj javnosti poznata po ulozi Eli Pops u filmskom ostvarenje "Montevideo, Bog te video", kao i televizijskoj seriji "Vojna akademija u kojoj je imala zapaženu ulogu. Ulogom kojojm je oduševila javnost, bio je lik poznate umetnice Silvane Armenulić koju je glumila u filmu "Toma", koje je premijerno prikazan 2021. godine. Glumica je učestvovala u muzičko-zabavnom takmičenju humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato".

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading