Tamara Dragičević

Sličan se sličnom raduje: Zebre su uvek u modi

Autor:

26.07.2022 14:00

Foto:

Foto:

Stil Tamare Dragičević. Lepršavi, šareni dvodelni kompleti idealni za leto



Stil Tamare Dragičević: lepršave haljine i dvodelni kompleti sa šarama kao odevni predmeti savršeni za leto. Poznata glumica leto provodi odmarajući i uživajući sa svojom porodicom na proputovanju kroz Italiju, tokom kojeg četiri musketara ne staju, već aktivno obilaze različite gradove i plaže, zavirujući u svaki kutak i ulicu. Obilazeći muzeje, katedrale, degustirajući lokalne specijalitete i uzivajući u čuvenom italijanskom dezertu, koji je nadaleko čuven, rashlađujući se dok razgledaju arhitekturu i znamenitosti Apeninskog poluostrva.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Pročitajte Lekcije koje se ne zaboravljaju: Upoznala decu sa krivim tornjem u Pizi

 

Poznati bračni par zajedno sa svojom ćerkom Stašom i sinom Lazarom, u avanturma i dogodovštinama uživaju zajedno, dok lepa glumica stiže i da prilikom neobaveznih šetnji i obilazaka ponese neke od letnjih novih modnih komada, u vidu različitih dvodelnih odela, koja lepršaju i čine pogodan komad za tople dane i visoke temperature. Dok je na plaži ponela neke od jednodelnih kupaćih kostima koji ističu njenu vitku figuru.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Tako se porodica Benčina ovih dana sjajno zabavlja i provodi istražujući skrivene čari lepe zemlje, dok obilazi “grad patuljaka”, kako je glumica rekla na svom Instgram profilu, dok je pričala priču svojoj deci, ali nema veće radosti i ushićenja, nego kada svi zajedno odu u safari avanturu i posetu divljim životinjama koje prilaze na svega nekoliko centimetara blizine, jer hodaju slobodno prostranstvom, dok ih posetioci hrane i maze. Za ovu nezaboravnu avanturu, prepunu novih doživljaja i osmeha, Tamara je ponela neobičan dezen kompleta koji je u skladu sa zebrinim šarama, pa je tako dok ih je hranila imala neobično nežan tretman od životinja, jer su im se glavne šare ove sezone poklopile.

Par je otputovao sa svojim naslednicima posle upriličenog slavlja u domu Benčina, nakon što se jedna od Petrovih sestara bliznakinja Nada Benčina zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Draženu Luburiću, a proslavi su prisustvovali svi članovi porodice, na kojoj su Staša i Lazar imali najzapaženiju ulogu.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading