Tamara Dragičević

Lekcije koje se ne zaboravljaju: Upoznala decu sa krivim tornjem u Pizi

Autor:

16.07.2022 17:30

Foto:

Foto:

Porodično putovanje Tamare Dragičević: četiri musketara u italijanskoj avanturi



Porodično putovanje Tamare Dragičević: četiri musketara u italijanskoj avanturi. Leto je za poznatu glumicu uveliko počelo, pa posle odmaranja na peskovitim plažama i uživanja sa decom u igrama u pesku, vratila se sa svojom porodicom u Beograd, kako bi prisustvovali, uveličali i proslavili venčanje Petrove sestre, Nade Benčine. Ali, lepa glumica ne staje. Poznata po tome da stiže na sve strane, vodeći aktivan društveni život stigla je i da poseti Banjaluka Fest u pratnji svog supruga i kolege Petra Benčine, koji joj je pravio društvo. Ali, su oboje u prisustvu kolega i koleginica sa javne scene imali priliku da svi zajedno uživaju uz melodije i stihove Zdravka Čolića, pevajući na sav glas i igrajući uz ritmove muzike.

 

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

 

Pročitajte Tamara Dragičević pokazala kako zaista u kupaćem izgleda majka dvoje dece

 

Nakon svadbenog veselja, poznati glumački par je spakovao kofere i sa svojim naslednicima Stašom i Lazarom zaputio se u proputovanje po Italiji, obilazeći italijanske gradove, upoznavajući svoje mališane sa kulturno-istorijskim znamenitostima i upoznavajući jednu od najstarijih civilizacija. Tako su oni šetajući, zalazili u male, kamenite, popločane ulice, koje kriju neke od najlepše ušuškanih domaćih picerija i sladoleda, po kojima su Italijani poznati, degustirajući lokalne specijalitete.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

U pauzama i predahu, zastajali su da se dive arhitekturi i umetničkim delima graditeljstva ovog naroda kao što je katedrala Santa Marija del Fjiore, poznatija kao Duomo u Firenci, krivi toranj u Pizi, obilazak muzeja, uživajući porodično u otkrivanju nečega novog, nerazdvojni poput četiri musketara koji su pošli u svoju italijansku avanturu. Sa osmehom na licu, otkrivajući nove predele i gradove.

 

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading