Veljko i Bogdana

Najlepša kuća u Titelu: U ovom luksuzu žive Veljko i Bogdana, Rodići su im sve obezbedili (foto)

Autor:

26.12.2023 13:45

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dom Veljka i Bogdane u Titelu nedavno je renoviran



Veljko i Bogdana Ražnatović su u Hramu Svetog Save 2019. godine izgovorili sudbonosno „da”. U braku su dobili sinove Željka i Krstana, a porodica će uskoro postati bogatija za još jednog člana. 

Iako bračni partneri trenutno borave u vili Ražnatovića u Beogradu, dom Veljka i Bogdane zapravo je kuća u Titelu koju je Cecin sin nakon venčanja dobio u miraz. 

Ata Images

 
 

Dom Veljka i Bogdane je moderna višespratnica koja se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa.

Pročitajte Reči tasta pre venčanja Veljko Ražnatović nikada neće zaboraviti

Unutrašnjost doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Kuhinju i trpezariju krase ugradni elementi u beloj boli, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Blic, Printscreen

 

Velelepno dvorište okruženo je visokom ogradom i predstavlja bezbedno mesto za igru. Tu se nalazi i pravi dečji vozni park, pa mališani mogu da uživaju vozeći automobilčiće na akumulator ili bicikle.

Blic, Printscreen

 

Blic, Printscreen

 

Dom Veljka i Bogdane je, sudeći po kadrovima dokumentarno-igranog programa „Ceca Show”, sređen po poslednjoj modi, pa nije ni čudo što, kad god im se ukaže prilika, na ovom imanju provode vreme. 

Komentari. (0)

Loading