Bogdana Ražnatović

Nije želela da je vide: Ovako Bogdana Ražnatović izgleda 3 dana nakon trećeg porođaja (foto)

Autor:

17.05.2024 14:05

Foto: Borislav Ždrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Foto: Borislav Ždrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Bogdana Ražnatović posle porođaja izgleda ovako



Vest da je porodica Ražnatović postala bogatija za jednog člana pre tri dana preplavila je domaće medije.

Bogdana Ražnatović se porodila i na svet donela trećeg sina Isaiju, a danas je došlo vreme da mama i beba napuste porodilište.

Photo: M.M./ATAImages

 

Veljko je došao po suprugu i sina u društvu prijatelja, a detalj koji su svi primetili bila je nosiljka, ista u kojoj je izneo i prva dva sina. 

Ipak, svi su sa nestrpljenjem iščekivali da vide kako izgleda Bogdana Ražnatović posle porođaja.

Pročitajte Porodica na okupu - U ovome je Veljko izveo Isaiju iz porodilišta (foto)

Veljkova supruga nije želela da je vide, pa iako su paparaci bili na ulazu u bolnicu, ispred garaže je čekao auto kuda je Bogdana izašla u tajnosti. Bogdana Ražnatović posle porođaja nosila je velike tamne naočare i bila je odevena u crno od glave do pete.

Uprkos tome okupljeni su komentarisali da novopečena mama ipak izgleda sveže i lepo, a verujemo da će i ovog puta brzo vratiti devojačku liniju, baš kao što je to bio slučaj i nakon prva dva porođaja.

M.M./ATAImages

 

Podsetimo, Cecina snaja porodila se ponovo carskim rezom, a sada je nakon tri dana napustila porodilište i sa suprugom otišla u porodični dom na Dedinju gde ih očekuje ostatak porodice.

Inače, budući da je nekadašnja košarkašica, nije ni čudo što je Bogdana i nakon prva dva porođaja brzo uspela da se reši suvišnih kilograma, pa nema sumnje da će isto tako biti i sada.

 

Komentari. (0)

Loading