Veljko i Bogdana

Reči tasta pre venčanja Veljko Ražnatović nikada neće zaboraviti

Autor:

15.12.2023 16:45

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Tast Veljka Ražnatovića pre venčanja rekao mu je...



Veljko Ražnatović već neko vreme je u skladnom braku sa suprugom Bogdanom. Cecin naslednik i njegova izabranica roditelji su dva sina: Željka i Krstana, a uskoro će u porodicu stići i treći sin.

Tast Veljka Ražnatovića, Bogdan Rodić svojevremeno je za medije otkrio kako i gde su se upoznali njegova ćerka i sin Cece Ražnatović.

Creative Couple Media

 

Kako je tada naveo, nije ni sanjao da će ta veza biti za ceo život, ali je baš zbog toga odmah skrenuo Veljku pažnju na to kakva je njegova Bogdana.

Pročitajte Da li ste iznenađeni? Ovaj reprezentativac je kum Veljka Ražnatovića

- Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti.

Bogdana je kućevna i sposobna devojka. Porodična je, ceni prave vrednosti - rekao je tast Veljka Ražnatovića medijima o svojoj ćerki.

Boško Karanović

 

Međutim, upravo to se Veljku i dopalo kod Bogdane. On je uvek isticao da želi veliku porodicu, sa mnogo dece, kao i da ceni prave vrednosti i tradiciju.

Veljko i Bogdana žive u njenom rodnom Titelu u kući koju je ona dobila u miraz kada se udala. U skladnom braku su šest godina.

Komentari. (0)

Loading