Veljko Ražnatović

Da li ste iznenađeni? Ovaj reprezentativac je kum Veljka Ražnatovića

Autor:

08.12.2023 13:52

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Nikada ne biste pogodili ko je kum Veljka RažnatovićaVeljko Ražnatović već nekoliko godina u srećnom je braku sa suprugom Bogdanom koja mu je rodila sinove Željka i Krstana. Par će se uskoro treći put ostvariti u ulozi roditelja, kada će na svet doći njihov treći sin koga će nazvati Ilijan.

Ime budućeg naslednika Ražnatovića je poznato, a ko će ga krstiti i dalje je nepoznanica. Međutim, poznato je ko je bio kum Veljka Ražnatovića na Krstanovom krštenju.

Instagram

 

Cecin sin ovu čast dao je kapitenu bokserske reprezentacije Srbije Vladanu Babiću koji je u podkastu MMA Institut iskreno priznao da njihovo upoznavanje nije mnogo obećavalo.

‒ Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam.

Pročitajte Staro srpsko ime moćnog značenja - Ovako će se zvati treći sin Veljka i Bogdane

Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga „ugase“, da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve.

MMA Institut printscreen

 

Ipak, kum Veljka Ražnatovića nakon toga javno se izvinio mladom bokseru.

‒ Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu.

Pročitajte Promena plana - Sin Veljka Ražnatovića nosiće neobično ime, moguće da ga nikada niste čuli

Iako je početak njihovog poznanstva bio turbulentan, kasnije su postali odlični prijatelji, a potom i kumovi.

‒ Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte ‒ naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.

Komentari. (0)

Loading