Anastasija Gudelj

Anastasija slavi 26. rođendan, a ovako je izgledala na proslavi 18. Da li bi je Nemanja prepoznao?

Autor:

25.05.2024 11:37

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Rođendan Anastasije Gudelj proslavlja se u Sevilji, a sećate li se kako je izgledala na punoletstvu?



Dvadeset petog maja je rođendan Anastasije Gudelj, mlada pevačica danas proslavlja 26. rođendan u porodičnom domu u Sevilji.

Tačno u ponoć obradovali su je članovi porodice Gudelj i prijatelji priredivši joj iznenađenje koje će dugo pamtiti i kome se nije ni najmanje nadala.

Instagram

 

Cecina ćerka nije krila koliko je srećna dok su joj svi uglas pevali rođendansku pesmu, a ona gasila svećice sa torte.

Muzička zvezda prethodnih dana boravila je u Beogradu kako bi snimila novu pesmu, ali i sačekala rođenje trećeg bratanca Isaije, te je nakon svih lepih slavlja spakovala kofere i otišla u zagrljaj suprugu Nemanji.

Rođendan Anastasije Gudelj uvek je dan za pamćenje

S obzirom da danas svi komentarišu rođendan Anastasije Gudelj, mi smo se prisetili kako je pevačica izgledala na proslavi punoletstva. Pamtite li i vi?

U dugoj crveno providnoj haljini sa velikim cvetovima koji su imali 3D oblik i frizurom skupljenom u visoku punđu slavljenica je blistala na proslavi koja je tada nazivana "slavljem godine".

U prestižnom beogradskom hotelu njena majka je okupila porodicu i prijatelje, a veče je bilo izuzetno emotivno i za pamćenje, posebno kada je Ceca ćerki poklonila vredan nakit koji je čuvala 18 godina.

Pročitajte Anastasija Gudelj trudna? Kuma nije izdržala pa je otkrila lepe vesti

Naime, folk diva mezimici je darivala minđuše koje joj je otac kupio još kao detetu jer je, barem na taj način, htela da joj nadomesti očevo odsustvo na tako važan dan.

Pogledajte u nastavku kako je Anastasija izgledala na proslavi punoletstva. Šta mislite da li bi je suprug Nemanja prepoznao?

 

 

 

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading