Anastasija i Ceca

Porodica Gudelj slavi Đurđevdan, Cece nema ni na vidiku, najnovija fotografija to i dokazuje

Autor:

06.05.2024 16:59

Foto: Promo

Foto: Promo

Porodica Gudelj proslavlja Đurđevdan, oglasila se i Anastasija



Porodica Gudelj danas proslavlja krsnu slavu Đurđevdan.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Kako običaji nalažu, za slavskim stolom će se okupiti članovi porodice i najbliži prijatelji, a domaćica nije odolela, pa je putem društvenih mreža podelila delić atmosfere. 

Pročitajte Anastasija Gudelj je izvrsna domaćica, pita s mesom je njena specijalnost, evo recepta

Za ovu priliku Anastasija Gudelj odabrala je sivo-belu odevnu kombinaciju, a poseban pečat njenom izgledu dale su diskretna šminka i savršeno stilizovana kosa. 

Porodica Gudelj pripremila je bogatu trpezu, a sudeći po fotografiji koja je osvanula na Instagramu ručak je upriličen u bašti porodične kuće. Slavlje se potom nastavilo u dnevnom boravku.

Kako običaji nalažu, Anastasija i Nemanja su na sto stavili slavsku sveću, kolač i žito. 

Instagram

 

 

 

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja su se prošle godine venčali u tajnosti, a svečanom činu prisustvovali su samo članovi porodice. 

Iako je ovo prva godina kako mladi bračni par obeležava krsnu slavu, Anastasijina majka Ceca Ražnatović nije se pojavila u Sevilji. 

- Anastasiji je sad slava, Đurdevdan. Porodica Gudelj slavi Đurđevdan, snaja mora da bude tamo gde joj je slava, normalno.

Ja idem na pričest i imam puno obaveza, gledam da sve raščistim do juna pa da pobegnem - otkrila je Ceca pre nekoliko dana. 

Pročitajte Istina je, Gudelji slave, Ceca progovorila o ćerki i zetu najlepšim povodom

Osim porodice Gudelj, Đurđevdan slave i Cecini prijatelji, Danijela i Bogdan Rodić, a da li će se muzička zvezda pojaviti u Titelu, ostaje nam da vidimo. 

Komentari. (0)

Loading