Aleksa

Niko nije očekivao, domaći mediji bruje: Odlazak Alekse Avramovića sve izvesniji?

Autor:

23.05.2024 19:12

Foto: Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Foto: Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Karijera Alekse Avramovića mogla bi da se nastavi u drugoj državi



Vest da bi karijera Alekse Avramovića mogla da se nastavi u Dubaiju iznenadila je navijače „Partizana”. 

Profimedia

 

Naime, košarkaški klub „Dubai” ozbiljno je zainteresovan za srpskog reprezentativca te nije isključena mogućnost da se karijera Alekse Avramovića nastavi u drugoj zemlji, piše Kurir.

Pročitajte Zvezde večeri - Sinoć su svi gledali u Aleksu i Teodoru Avramović (foto)

Iako ima ugovor sa Partizanom, karijera Alekse Avramovića mogla bi da krene u drugom smeru, a crno-beli su spremni da ga se odreknu ako dobiju primamljivu ponudu.

Inače, mladić širokog osmeha, zarazne energije i neverovatnog karaktera nije imao lak put do nacionalnog tima i prilike da igra za zlato, međutim, nakon Svetskog prvenstva postao je heroj nacije. 

Karijera Alekse Avramovića počela je u Čačku gde je prvobitno igrao za „Mladost” da bi tek sa 19 godina prešao u „Borac”.

Iako je dosta kasno stupio na košarkašku scenu, 2015. godine proglašen je za najboljeg strelca i MVP-ja prvog dela sezone. 

Godinu dana kasnije angažovao ga je italijanski tim „Vareze”. Ipak, nakon dve sjajne sezone Aleksa donosi odluku da se vrati u Srbiju. Tada prihvata ponudu „Partizana”, tima za koji i danas nastupa. 

Karijera Alekse Avramovića ide uzlaznom putanjom, a osim na poslovnom, ovom mladom i perspektivnom čoveku ruže cvetaju i na privatnom polju. 

Njegovo srce osvojila je lepa Teodora kojoj se na jesen 2022. godine zarekao na večnu ljubav. Ceremonija je bila kao iz bajke.

Ata Images

 

Mlada je nosila venčanicu kreatorke Nine Rajak – elegantni, sofisticirani model u kojem je izgledala kao princeza. Aleksa je, umesto klasičnog crnog, odabrao odelo bež boje.

Pred brojnim gostima, članovima porodice, prijateljima, njegovim bivšim i sadašnjim saigračima, trenerom Željkom Obradovićem, koji je takođe iz Čačka, Avramović je potpisao još jedan „ugovor”, životni, važniji od onog koji ima sa klubom i legendarnim Žocom.

I dok je karijera Alekse Avramovića glavna tema u medijima, slavni košarkaš je tokom gostovanja u emisiji „Dobro veče sa Andrijom” otkrio detalj iz detinjstva koji je malo ko znao. 

- Majka mi je prepričavala da sam kao mali lomio tanjire non-stop. I onda su escajg stavljali na gornje police - ispričao je kroz smeh. 

 

 

Komentari. (0)

Loading