Kamila Parker

Britanski astrolog tvrdi: Kamilu stiže karma, vraća joj se sve što je uradila Dajani, za mesec dana ona će...

Autor:

23.05.2024 17:11

Foto: Tolga Akmen - WPA Pool/Getty Images

Foto: Tolga Akmen - WPA Pool/Getty Images

Sudbina Kamile Parker umnogome podseća na Dajaninu



Britanska kraljevska porodica od početka godine proživljava veoma teške trenutke, s obzirom na to da se Kejt Midlton i kralj Čarls III bore sa opakom bolešću, te da je situacija zaista neizvesna. 

Iako je tek preuzeo presto na koji je čekao sedam decenija, Čarls se povukao, pa je njegova supruga jedna od retkih koja i dalje obavlja sve kraljevske dužnosti, a kakva je sudbina Kamile Parker?

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Britanski astrolozi tvrde da ima veoma važnu ulogu iza kulisa. To je potvrdila i njena čuvena Debi Frank, inače lični astrolog pokojne princeze Dajane.

- Kamilina natalna karta govori o „moći iza prestola“. Odgovaralo joj je da sve ove godine bude iza kulisa jer voli privatnost.

Ono što se promenilo je činjenica da njena moć postaje veoma vidljiva, ali će uvek nastojati da privatni život zadrži u svom domu gde može da se sakrije - rekla je Debi.

Da li je ovo sudbina Kamile Parker?

Astrolog Džesi Adams je pre dve godine predvidela za britanske medije da će 2023. godina biti značajna za Kamilu, ali verovatno ne na način na koji bi ona želela.

Zatim je tvrdila da će je karma sustići za stvari koje je radila u prošlosti.

- Kad kažem karma, mislim da će joj se na neki način vratiti ono što je uradila drugima - objasnila je Džesi.

Osim toga, ona je istakla da će Kamili biti vraćena karma za dva perioda njenog života, onaj od decembra 2004. do juna 2006. i za period od aprila 1986. do novembra 1987.

Ako se podsetimo, 1986. Kamila je imala aferu sa Čarlsom, koji je tada bio oženjen princezom Dajanom, tako da nema mnogo spekulacija na šta se ta karma tačno odnosi, a i sama astrološkinja je rekla da je karma prati, navodeći: „Za Dajanu“.

Pročitajte Kraljica Kamila napravila presedan, zamenila kralja, pa spomenula Kejt Midlton

Iako je vest o bolesti kralja Čarlsa objavljena u februaru ove godine, zapravo je malo verovatno da je njegova dijagnoza objavljena javnosti čim su za nju saznali, što bi zapravo značilo, prema pisanju britanskih medija, da se kralj verovatno razboleo 2023.

Te godine je, kao što je već pomenuto, objavljena sudbina Kamile Parker, a astrolog je naglasio da će se „povratak karme“ desiti 2023, 2024. i 2025. godine.

Chris Jackson/Getty Images

 

Poštovaoci kralja zabrinuti su zbog bizarne objave o navodno tačnom datumu njegove smrti, koja verovatno ne bi toliko odjeknula da u istoj objavi nije bio naveden i datum smrti kraljice Elizabete II.

Naime, bio je istaknut 8. septembar, dan kada je zaista preminula.

Komentari. (0)

Loading